Neobična iskustva

PREPARIRANE ŽIVOTINJE NISU NIŠTA! SRBI OTKRILI ŠTA SU SVE VIĐALI PO KUĆAMA: Od srama cela familija gledala u pod - BLAM

Autor Teodora Boškovski

Koja je najčudnija stvar koju ste videli u nečijoj kući?

Izvor: Alexey Slyusarenko/Rakic/Gina Smith/Oksana Shchelkanova/Shutterstock/Twitter/screenshot

Koliko puta ste, kada odete kod nekoga u goste zastali da razgledate šta sve od predmeta i neobičnih stvari ima vaš domaćin u kući? Onim mlađima, odlazak kod nekoga ko je, na primer, odrastao u prošlom veku, bi mogao da bude zanimljiv nameštaj iz stare Jugoslavije.

Još zanimljivije su kuće ljubitelja određenih predmeta, sakupljača starog novca (numizmatičari), ali i bivših sportista kod kojih se mogu naći razne medalje i trofeji. Međutim, pored svega toga, da li znate na koje su sve čudne stvari ljudi nailazili u drugim kućama?

Upravo je to zanimalo jednog Srbina, te nije odoleo da na Tviteru upita koja je najčudnija stvar koju su videli u nečijoj kući. Odgovori su se ređali, a mi vam izdvajamo neke od najzanimljivijih.

"Minobacač iz 90-tih okačen iznad bračnog kreveta", glasio je jedan od prvih odgovora, kao i vaza od čaure granate od 88 milimetra. Takođe, jedan Srbin je, gostujući u nečijoj kući, video i veći deo oborenog aviona iz 99-te godine sa sve utisnutim oznakama. Kako tvrdi držao ga je u vitrini...

"Kod rođaka izlepljeni zidovi isečcima iz po*no filmova. Što bi se reklo primaća soba. Cela familija dođe u goste i svi gledamo u pod", napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao da je kod nekoga video ogledalo iznad kreveta.

Izvor: Dušan Volaš/MONDO

Drugi su navodili i veliku količinu starog novca, kao i skelete različitih životinja, dok je jedna korisnica tvrdila da je čak ni preparirane životinje, koje je često viđala u drugim kućama, nisu izenenadile.

"Ne znam šta može da me iznenadi kad sam odrasla među ljudima koji na zidu drže preparirane životinje", rekla je ona. I za kraj, jedna Srpkinja je na malo drugačiji način opisala najneobičniju "stvar" koja ju je prijatno iznenadila.

"Potpuni red i higijena, roditelje koji se cmaču i tiho se obraćaju deci i dečicu koja ne divljaju, ne prljaju i govore tiho. Evo naježih se", glasio je njen komentar.

A koja je za vas najneobičnija stvar koju ste videli u nečijoj kući?

(MONDO)