Stil

POSLE OVACIJA ZA TRUDNIČKI STOMAK, NA RED DOŠLE I NOGE! Svi bruje o Rijaninom SPEKTAKLU - jedina žena koja je obula ovo!

Autor Tamara Veličković

Obuća koju je Rijana nosila na Superboulu preplavila je društvene mreže.

Izvor: Profimedia

Spektakl u kome su uživali milioni gledalaca priredila je Rijana! Prvi put nakon pet godina pauze i samo 9 meseci nakon što se porodila, pevačica je nastupila na poluvremenu Superboula, najvećem sportskom događaju u Americi. Smatra se da je Superboul jedini događaj na svetu, za koji su oglašivači spremni da plate i do 5,5 miliona dolara za jedno emitovanje.

Svetske zvezde mesecima pripremaju svoj nastup i to je prilika kada vidimo spektakularne performanse, ekstravagantna izdanja i čujemo najveće hitove. Rijana je definitivno uspela, jer niko nije očekivao da će na scenu izaći u korsetu i pokazati trudnički stomak! Pevačica je povukla rajsferšlus i pohvalila se da je ponovo u drugom stanju!

Izvor: Profimedia

Sada su mreže preplavile Rijanine noge, tačnije obuća koju je nosila. Za razliku od njenih koleginica koje su nastupale na ovom događaju ranije i koje su nosile vrtoglavo visoke potpetice, Rijana je obula patike MM6 Maison Margiela x Salomon Cross Low u kombinaciji crvene, narandžaste i ružičaste boje. Ovaj model se prodaje za 360 dolara i još uvek je dostupan na zvaničnoj stranici brenda.

Izvor: Maisonmargiela.com/Printscreen

Podsetimo, Rijana je tokom prve trudnoće izazivala poprečne komentare na račun izgleda. Stalno je nosila haljine koje otkrivaju trudnički stomak, ali i hrabre odevne komade, poput muških bokserica. Slobodno se može reći da je donela modne trendove za sve trudnice, a čini se da će sada i ove patike biti jedan od najtraženijih modela.

Izvor: Profimedia

Pogledajte fotke sa nastupa:

(MONDO)