Stil

OVO SE ČEKALO! SESTRE KRUZ RAME UZ RAME: Preslikane, a skroz različito obučene - koja je VAŠ FAVORIT? (ANKETA)

Autor Tamara Veličković

Sestre Penelope i Monika Kruz oduševile su Sevilju na dodeli nagrada "Goya Awards"!

Izvor: Profimedia

Španske glumice Penelope i Monika Kruz pojavile su se na dodeli nagrada "Goya Awards" u Španiji. Dvojac koji čine jedne od najlepših žena sveta, zasenio je koleginice na svečanom događaju, a Sevilja ne prestaje da bruji o glamuroznim izdanjima. Dodela nagrada okupila je brojne poznate ličnosti, ali najveća pažnja pripala je njima.

Mnogi kažu da neodoljivo liče jedna na drugu, ali njihov modni stil je potpuno različit. Penelope Kruz se opredelila za balsku haljinu sa korsetom koju potpisuje modna kuća Dolče i Gabana. Raskošnu toaletu krasili su ogromni karneri, a gola ramena čipkasti ogrtač. Penelope je prednji deo kose podigla šnalom, a šminka je, kao i uvek, bila umerena.

Monika Kruz se opredelila za svedeniju varijantu. Jednostavna duga haljina sa naglašenim ramenima dala je određenu dozu elegancije, a celokupan stajling upotpunila je minđušama, punđom i umerenom šminkom. Podsetimo, od 2000. godine Penelope je vegeterijanka. Izabrala je ovaj režim ishrane jer joj prija i njime održava zdravu telesnu težinu.

Voli da jede voće i povrće, ali i jogurt i sir, orašaste plodove, kao i žitarice. Ne odbija testeninu, ali pazi na količinu. Uživa u crvenom vinu, a umesto soli, u pripremi obroka koristi začine i travke. Pre nego što je postala glumica, Penelope je bila balerina. I upravo je plesanje drži fit i zdravom. Čija kreacija vam se više dopada?

Glasajte!

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)