Šta vi kažete?

"OBUCI GRUDNJAK, NEĆU DA GLEDAM OPŠTINSKE PEČATE!" Srbi otkrili da li im smeta ocrtavanje bradavica - TO JE STVAR IZBORA

Autor Teodora Boškovski

Srbi otkrili da li je nepristojtno da se ocrtavaju bradavice kod žena.

Izvor: Profimedia

U poslednje vreme, sve je više žena koje odbacuju nošenje brushaltera i radije se odlučuju na prirodan izgled grudi. Određena istraživanja su pokazala da nenošenje grudnjaka može da poboljša cirkulaciju i spreči opuštanje grudi.

Međutim, koliko vas bi se odvažilo da prošeta gradom bez brushaltera? Glavni problem mnogima predstavlja ocrtavanje bradavica, pogotovo leti, kada se nosi nešto laganija odeća. Upravo su odgovori na ovo pitanje zanimali jednu Srpkinju, te je na poznatom forumu upitala:

"Da li mislite da nije pristojno kad se devojci ocrtavaju bradavice?"

Iako je ocrtavanje bradavica kod poznatih ličnosti danas postalo kao "dobar dan", ipak su obični ljudi i dalje u dilemi. I dok nekome može da bude privlačno i ugodno, drugima je potpuno neumesno i neprikladno. A evo šta su Srbi rekli:

"Ne mislim da je nepristojno, ali isto tako mislim da devojka kojoj se ocrtavaju bradavice ne treba da se čudi kad budem gledao u iste", napisao je jedan Zemunac.

Izvor: Profimedia

"Nisam fan ni na muškarcima, a ni na ženama. Shvatam da je to udobnost ali mi svakako privuče pažnju. I ja zato ne nosim nešto gde mi se ocrtavaju bradavice ili deo oko prepona, jer se ja prvi osećam neugodno i ne želim takvu pažnju", smatrao je drugi muškarac i dodao da pristojnost zavisi od prilike u kojoj se žena nađe.

"Ne mislim da nije pristojno, jer nisu gole. Mislim da treba da vam bude dopušteno da birate, i da ne treba na to da se gleda kao na nepristojnost", dodao je treći.

I sudeći po komentarima, većina je smatralao da ovaj čin nije nepristojan, ali naravno bilo je i onih koji su se bunili. Jedan muškarac je na šaljiv način objasnio kako mu to "smeta".

"Obuci grudnjak ženo, niko ne želi da gleda opštinske pečate osim na rešenju o legalizaciji", napisao je on. Sve u svemu, potpuna je sloboda da se svako ophodi prema svom telu onako kako želi i kako mu prija, sve dok to ne ugrožava sopstveno zdravlje, ali i tuđe.

A šta vi mislite?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)