Stil

SRPKINJA I KIM ZAJEDNO POD RUKU U MILANU! Tamara poput princeze, a starleta u zmijskoj haljini - PUCA NA SVE STRANE

Autor Teodora Boškovski

Tamara Kalinić i KIm Kardašijan zajedno na Nedelji mode u Milanu!

Izvor: Instagram/tamara

Nedelja mode u Milano zvanično se završila 27. februara, a kao šlag na tortu svojim modnim izdanjem zatvorile su je dve veoma popularne žene. Jedna naša, Tamara Kalinić i druga planetarno poznata, Kim Kardašijan.

Na privatnoj žurki koju je organizovala poznata modna kuća "Dolče i Gabana"povodom nove kolekcije kreirane u saradnji sa Kim Kardašijan prisustovale su brojne poznate ličnosti iz sveta mdoe, filma, muzike...

Među njima je bila i naša poznata influenserka visoko kotirana u svetu mode, Tamara Kalinić koja se pojavila u nežnoj svetloroze i priličnoj svedenoj kombinaciji. Na prvi pogeld, učinilo se da je u pitanju haljina, ali Tamara je zapravo na sebi ponela dva odevna komada.

Bluzu i dugačku suknju nežne boje Tamara je ukombinovala sa zlatnim nakitom istoimenog brenda. Providna bluza sa istim dugačkim rukavima na sebi je imala detalje koji podsećaju na korset, dok je dole naša influenserka imala dugačku providnu haljinu do pada. U istom tonu je izabrala i štiklice.

Izvor: Profimedia

S druge strane, Kim Kardašijan se odlučila za usku haljinu sa printom zmijske kože koja je pratila njene obline. Ispod objave, influenserka je dodala da je Nedelja mode u Milanu dugo trajala, ali da se ona ne predaje, niti skida osmeh sa lica.

Pogledajte u galeriji kako su zvezde izgledale:

(MONDO)