Stil

ATOMSKA PLAVUŠA IZGLEDA KAO 48 MILIONA DOLARA: Senzacionalno izdanje glumice u 5. DECENIJI - sevale GAĆICE i GOLE NOGE

Autor Maja Gašić

Šarliz Teron se pojavila na Pariskoj nedelji mode u izdanju koje je sve ostavilo bez daha. Providna haljina je čista desetka!

Izvor: Profimedia

Paparaci su "uhvatili" jednu od najlepših glumica Holivuda, Šarliz Teron (48), pri dolasku na Diorovu reviju u okviru Pariske nedelje mode. Fotke su obišle svet, a komentari su jednoglasni - vitka plavuša je izgledala senzacionalno!

Lepotica koja će ove godine napuniti 48 godina pojavila se savršeno stilizovana u bež haljini u čarlston stilu sa resama i oversajz crnom mantilu. Na nogama je imala "vojničke čizme", kao kontrast ovoj ženstvenoj i nežnoj kreaciji. Međutim, nikome nije promaklo da je donji deo haljine bio potpuno proziran, kao ni ekstremno visok šlic koji je otkrivao vitke noge lepe glumice. 

Pogledajte kako je Šarliz izgledala na ovom događaju...

"Cool" stajling je upotpunila naočarima za sunce i crnom torbicom. Za ovu priliku odabrala je "natural look", odnosno diskretnu šminku koja je naglasila njenu prirodnu lepotu. Modni znalci i korisnici društvenih mreža su bili složni - Šarliz je izgledala kao milion dolara!

(MONDO)