Užas

DŽABA MU NOVCI KAD IZGLEDA TAKO! SAJMONA ROĐENI SIN NE PREPOZNAJE: Devojka mu lepotica, a on se jedva smeje i pokreće

Autor Teodora Boškovski

Sajmon Kauel (63) zbog botoksa doveo sebe do neprepoznatljivosti...

Izvor: Profimedia

Često viđan na malim ekranima, producent Sajmon Kauel (63) primećen je nedavno u Londonu sa svojom partnerkom Loren Silvermen, a malo se može reći da jo to onaj isti čovek od pre par godina koji je sedeo u stolici žirija u poznatom takmičenju za talente "X faktor".

Vešto "oko" paparaca uspelo je da se približi Sajmonu i uslika ga dok je on jedva uspevao i da se nasmeje. Poznato je da je zbog želje za mlađim izgledom, pribegao ulepšavaju, tačnije ubrizgavanju botoksa i filera u lice. A i pored toga što je dao obećanje svom sinu (8), da će prestati sa filerima, a koji ga jednom prilikom jedva prepoznao, Sajmon izgleda da ne zna za granicu.

"Dosta je bilo, sada više nema filera na mom licu. Nula", rekao je jednom prilikom, ali ostaje da se pitamo da li je stvarno odoleo odlasku "pod nož" ili samo nastavio po starom.

Fotografije "prepariranog" i neprepoznatljivog producenta osvanule su na Internetu, a brzinom svetlosti su se proširile i na društvenim mrežama. Njihovi korisnici nisu bili nimalo blagi, te su izneli svoja mišljenja po pitanju estetskih operacija.

"Sav taj novac, a on izgleda ovako", "Čudovište", "Nešto nije u redu sa ovim slavnim ličnostima koje imaju toliko posla da izgledaju kao vanzemaljci", bili su samo neki od komentara.

Pogledajte i sami:

(MONDO)