Stil

"NIJE NORMALNO DA TAKO IZGLEDAŠ U 49. GODINI": Noge Penelope Kruz glavna atrakcija, oduvala Pariz NIKAD KRAĆOM haljinom!

Autor Tamara Veličković

Vreme leti, godine prolaze, a Penelope Kruz izgleda sve mlađe.

Izvor: Profimedia

Penelope Kruz ponovo je glavna tema društvenih mreža iz istog razloga - noge su presudile. Španska glumica sitno odbrojava do 49. rođendana, a najverniji fanovi često ističu da joj godine ne mogu ništa. Pojavila se u Parizu u elegantnom izdanju. Odabrala je sako-haljinu sa zanimljivim detaljima, kaišem na struku i perjem na bokovima.

Penelope je sa osmehom pozirala fotografima, a slavu su opet ukrale savršene noge. Tako se na društvenim mrežama mogu pronaći komentari da "nije normalno kako izgleda", ali malo ko zna da je glumica pre 23 godine postala vegeterijanka. Vodi računa o svom izgledu, pa se na njenom svakodnevnom meniju nalaze voće, povrće, orašasti plodovi, žitarice, a so izbegava. Bavila se baletom i često je isticala da joj je ples omogućio vitku figuru.

Penelope ne preferira jaku šminku. Trudi se da minimalno koristi proizvode kojima će istaći oči, pa je tako bilo i ovoga puta. Frizura sa blagim talasima i volumenom dala je određenu dozu elegancije, dok prolaznici nisu skidali pogled s nje. Podsetimo, Penelope se na dodeli nagrada "Goya Awards" pojavila sa sestrom Monikom, koja ima potpuno drugačiji stil.

Glumica se tada opredelila za balsku haljinu sa korsetom koju potpisuje modna kuća Dolče i Gabana, dok je Monika izabrala jednostavnu dugu haljinu sa naglašenim ramenima. Pogledajte kako je Penelope izgledala u Parizu:

...kao i kako izgleda sa sestrom Monikom na svečanim događajima:

(MONDO)