Stil

NAJHRABRIJA, NEMA ŠTA! BRADAVICE ŠTRČE, A TANGE U KRUPNOM KADRU: Alesandra Ambrosio pomutila um fotografima, SVE SE VIDI

Autor Tamara Veličković

Alesandra Ambrosio ponela je smelo izdanje na partiju u Los Anđelesu!

Izvor: Profimedia

Tradicionalno je održana 95. dodela Oskara, na kojoj su brojne svetske dame pokazale svoje glamurozne toalete. Najveći utisak ostavile su Lejdi Gaga i trudna Rijana, ali i Nina Seničar koja je skromnom haljinom očarala svet. Nakon svečane ceremonije održana je "Veniti fer" žurka, a među zvanicama našla se i manekenka Alesandra Ambrosio.

Slavni Viktorijin anđeo poneo je najsmelije izdanje do sada. Alesandra je obukla potpuno prozirnu haljinu bez brushaltera i ikakvih detalja koji prekrivaju bradavice. Rukavi i gornji deo bili su ukrašeni izvezenim detaljima, a kada se okrenula, paparaci su imali pune ruke posla. Ne samo da je pokazala gola leđa, već i tange koje su u sekundi postale glavni kadar. Uz minimalno šminke i elegantnu punđu, Alesandra je definitivno ukrala šou.

Izvor: Profimedia

Podsetimo, manekenka je prošle godine posetila Beograd i otkrila da obožava rakiju. "Jedva čekam da probam sve srpske specijalitete! Pila sam rakiju u Crnoj Gori! Veoma je jako piće, ali odlično! I muzika vam je super... Zato sam došla u Beograd", rekla je manekenka koja je nekoliko dana kasnije objavila fotke iz Beograda na Instagramu.

Izvor: Profimedia

Mnogi se pitaju kako Alesandra održava ovakvu liniju nakon dva porođaja. Pokušava da izbegava namirnice sa ugljenihm hidratima, ali kad je u svom rodnom Brazilu, testeninu i hleb ne može da izbegne, pa se prepušta i uživa u domaćim delikatesima. "Čim se vratim u Los Anđeles, odustajem od ugljenih hidrata i vraćam se konzumiranju salata, piletine, ribe i povrća."

Pogledajte fotke Alesandre Ambrosio iz Beograda:

(MONDO)