Protrljajte oči!

NAJŠOKANTNIJE IZDANJE NA OSKARU - OBUKLA SAMO "PERCE"! Mreže bruje o SKANDALU, kontroverzna glumica došla BEZ ODEĆE!?

Autor Maja Gašić

Glumica Hanter Šafer pojavila se praktično gola na dodeli Oskara, na mrežama ne mogu da prestanu da komenatrišu...

Izvor: Profimedia

Transrodna glumica, model i aktivistkinja za LGBT prava, Hanter Šafer, pojavila se na žurci "Veniti fera", gala događaju koji se tradicionalno odvija nakon dodele Oskara, u skandaloznom izdanju. Modni znalci kažu, od nje nisu očekivali ništa manje jer je ova zvezda poznata po avangardnom stilu!

Dodela Oskara prošla je bez značajnijih incidenata, možda je najzanimljiviji momenat bio trenutak kada je sevnula gola zadnjica Lejdi Gage dok je pokušavala da pomogne fotografu. Najviše zlatnih statua u Dolbi teatru pokupio je film "Sve u isto vreme", uključujući i one za glavne sporedne i ženske uloge. Dobitnice su Mišel Jeo, 60-godišnja glumica sa veoma interesantnom životnom pričom, i veteranka Džejmi Li Kertis.

Među brohnim zvezdama koje su bile na "Veniti fer" partiju, veliku pažnju izazvala je naša Nina Seničar koja se pojavila u provokativnoj haljini bez brusa, u pratnji supruga Džeja Elisa.

Nina Seničar i Džej Elis na dodeli Oskara
Izvor: Profimedia

Bilo je tu i nekih promašaja, ali možda najupečatljiviji, zapravo šokantan stajling ponela je Hanter Šafer.

Zvezda serije "Euforija" zapanjila je sve pristune pojavivši se u dugoj, satenskoj suknji i samo sa perom preko golih grudi. Ni brus, ni top, čak ni providnu košulju nije obukla. Njen izbor bila je tanka traka sa jednim belim perom, "kreacija" koja je tek delimično prekrila bradavice mlade glumice.

Pogledajte kako je izgledala Hanter na žurci povodom dodele Oskara.

Mreže ne prestaju da bruje o njenom izdanju, komentara je pregršt, a najviše je onih koji ne mogu da dođu sebi od šoka - "Šta je, bre, ovo?".

"Majko sveta", komentar je koji je uputilo najviše korisnika, a jedan je primetio i da je glumica na žurku došla zapravo "bez odeće".

(MONDO)