Stil

PRAŠTA MU SE SVE JER JE "ŠMEKER", ZAR I OVO?! Srbi će poludeti ako postane POPULARNO, nijedan muškarac NE BI NOSIO!

Autor Tamara Veličković

Maluma, kolumbijski pevač, tekstopisac i muzički producent, poneo je trend koji bi u Srbiji verovatno bio najomraženiji.

Izvor: Profimedia/VAEM/DALI

Muzički latino superstar, Maluma, važi za jednog od muzičara sa najenergičnijim nastupima. Nije tajna da su žene širom sveta opčinjene njime, naročito otkako je snimio dva spota sa Dženifer Lopez. Džej Lo i Maluma pokazali su se kao sjajan par sa izuzetnom hemijom, a Maluma je proglašen jednim od najatraktivnijih poznatih muškaraca.

Ima autentičan ukus kada je modni stil u pitanju i često ga možemo videti u neobičnim kombinacijama kojima diktira modne trendove. Dok nežniji pol, ali i modni stručnjaci, ponosno pozdravljaju njegove esktravagantne autfite, došao je na red neobičan detalj. Maluma se sinoć pojavio na reviji prestižnog brenda u Majamiju, sa svojom devojkom. Ni atraktivna lepotica nije uspela da zaseni dokolenice koje je Maluma nosio.

Izvor: Instagram/maluma

Pojavio se u predimenzioniranom kaputu ravnog kroja, dugačkom sakou i elegantnim bermudama. Celu kombinaciju upario je sa dokolenicama i modelom obuće koji je mešavina mokasina i klompi. Svaki modni detalj na njemu je poslednji modni trend kada je reč o muškoj modi, a u te detalje spada i masivan nakit i pletenice u kosi.

Iako dokolenice ove sezone muškarcima predlažu dizajneri, nismo baš sigurni da bi se svima dopadale. Ako uzmemo u obzir uobičajeni stil muškaraca sa Balkana, čini se da ih nijedan ne bi nosio. Ipak, bilo kako bilo, muška moda doživljava ogromne promene, čak i trendove koji se preklapaju sa ženskim. Pogledajte kako je Maluma izgledao:

(MONDO)