Stil

"CIPELE ZA BABE" GLAVNI TREND ZA PROLEĆE 2023: Muškarce ODBIJA više nego išta, a žene daju OGROMAN NOVAC za njih!

Autor Tamara Veličković

Još jedan modni trend koji izaziva žustre reakcije.

Izvor: Profimedia

Moda nema pravila, ali donosi trendove koji izazivaju različite reakcije. Čini se da je došlo vreme da najveću popularnost dožive oni koji su najneobičniji, a koji često važe i za najomraženije. Mnogi bi to opisali rečenicom "što je ružnije, to bolje", ali modni znalci definitivno znaju kako da naprave pun pogodak.

Obuća, za koju se predviđa da će biti najpopularnija u proleće 2023. godine, već izaziva nezadovoljavajuće reakcije. Makar ako pitate jači pol. Žene su "odlepile" za "cipelama za babe". Reč je o "Mary Jane" modelu koje već vlada modnom scenom. Orginalan model kreiran je početkom 20. veka, a sada se vraća na velika vrata.

Prepoznatljive su po tankom kaišu i tome što mogu da se uklope u različite stilove i modne kombinacije. Francuski modni znalci znaju da je ovaj model neizostavan u cipelarniku trendseterki i ističu da će sada biti popularnije nego ikada. Ipak, muškarcima se ove cipele ne dopadaju, te se na društvenim mrežama mogu pronaći brojni komentari.

"Šta žene neće sve izmisliti, ovo nije lepo!", "Baš su za babe", "Devojka mi u ovome izgleda 10 godina starije", "Nikad neće shvatiti da sve što je trend, ne mora da znači da je lepo", "Nova moda koja vraća stvari iz prošlog veka", glase samo neki od komentara na mrežama.

(MONDO)