Stil

"IMALA SAM VIŠE OPERACIJA GRUDI NEGO MUŠKARACA!" Bivša manekenka šokirala priznanjem - ženama poručila VRLO VAŽNU STVAR

Autor Teodora Boškovski

Kejti Prajs otkrila pravu istinu o svojim plastičnim operacijama...

Izvor: Instagram/katieprice

Za Britanku, Kejti Prajs (44), (bivšeg modela) mnogi veruje da se zabrojala kada je reč o plastičnim operacijama. Svoj prvi estetski zahvat imala je dok je bila tinejdžerka, a jedini cilj joj da bude počasna vlasnica najvećih grudi u zemlji.

Krajem prošle godine uputila se u Belgiju kako bi po 16. put "doradila" već bujno poprsje, a sada se čini da i dalje nije zadovoljna istim. Naime, Kejti je nedavno gostovala u jednom TV šou na britanskom petom kanalu, a u razgovoru sa voditeljem Džeremijem Vajnom ponosno je izjavila da je imala više operacija grudi nego muškaraca u životu.

"Žalosno je što se i dalje često osećam ružno, iako sam puno puta otišla pod nož", priznala je Kejti koja je sada stava da starosna granica za pristanak na operaciju treba da se podigne 21 godinu.

"Bojim se za sve te silne devojke koje si tako mlade stavljaju filere i tako uništavaju lice. Ja sam lično požalila što sam s 18 prvi put povećala grudi. A što se tiče moga lica, svesna sam da izgleda veštačko, zaista sam preterala sa zahvatima, ali nemam pravo da se žalim, na kraju krajeva, sama sam to sebi napravila", rekla je poznata Britanka koja je sa samo sedam godina bila žrtva silovanja.

"Imala sam više operacija grudi nego bivših ljubavnika! Ni ne znam koliko sam ih puta korigirala", nastavila je ona, a zatim jasno istakla da nakon silinih operacija nije zadovoljna svojim izgledom:

"I sad kad smo bili u sobi za šminkanje, pogledala sam se u ogledalo i pomislila: 'Tako sam ružna", rekla je na kraju.

Pogledajte kako je nekad izgledala Kejti Prajs, a kako izgleda sada:

 (MONDO)