ENTERIJER

KAKO UNUTRA IZGLEDAJU STANOVI U POPULARNOM BEOGRADSKOM NASELJU: Luksuzno, ali trend koji DOMINIRA svako može da obezbedi

Autor Tamara Veličković

Kako izgleda enterijer u stanovima čiji kvadrat košta oko 3.000 evra, pogledajte u nastavku!

Izvor: YouTube/beoapartman/Printscreen

Luksuzno naselje West 65 na Novom Beogradu steklo je ogromnu popularnost. Ako želite da se uverite u to, dovoljno je da sednete u jedan od kafića ovog kompleksa i videćete brojne javne ličnosti koje šetaju. Zvezde domaće javne scene obezbedile su svoje nekretnine, u kojima se procenjuje da kvadrat košta oko 3.000 evra. Među njima su Saša Kovačević, Milica Pavlović, Marija Šerifović, Milica Todorović, Filip Krajinović, Stevan Anđelković i ko zna ko će im još postati prvi komšija...

Ako vas je zanimalo kako izgleda unutrašnjost ovih stanova, pogledajte fotografije koje slede u nastavku. Ako je suditi po njima, komfor je zagarantovan, a moderna rasveta je prvo što se primeti. LED rasveta je dekoraterski izbor broj jedan, posebno kada su u pitanju dnevni boravci. Čini se da ovaj trend nikada neće izaći iz mode, jer ga dizajneri enterijera najavljuju kao jedno od najboljih ulaganja i u 2023. godini.

Mnogi dizajneri su saglasni u tome da rasveta, odnosno osvetljenje, igra možda i najznačajniju ulogu u uređenju prostora. Utiče na raspoloženje i atmosferu koju sami možete da "krojite". Kako bi celokupan prostor bio oplemenjen, korišćenje odgovarajućih lampi, lustera i plafonjera će vam pomoći u tome.

Ono što je takođe primetno u stanovima trenutno najpopularnijeg naselja u Beogradu je glavni trend za 2023. godinu kada je uređenje doma u pitanju. Reč je o svetlim tonovima koje svako od nas može da primeni. Ako pitate dizajnere, bela i bež boje su uvek aktuelne i jedine sa kojima nikada ne možete da preterate. U svetlim stanovima detalji najlakše dolaze do izražaja, ali prvo i osnovno pravilo je da svetli tonovi postor čine većim.

Zato je najbolje koristiti ih u manjim prostorijima, poput spavaćih soba u Westu 65. Neutralne boje su sve nijanse - od bele do crne, kao i braon do bež u svim tonovima. Ove boje daju sklad i neutralnost prostoru i čine da se osećamo prijatno. Da li vam se dopada unutrašnjost ovih stanova?

(MONDO)