RAZOČARANA

DALA SAM 47.000 € DA BIH IMALA NAJVEĆU ZADNJICU NA SVETU: Jedva sam napravila prvi korak, pogledajte NA ŠTA LIČIM sada!

Autor Tamara Veličković

Brazilka Juju Ferari razočarana je rezultatom koji je dobila posle zahteva da ima najveću zadnjicu na svetu.

Izvor: Instagaram/juujuferrari

Koliko su plastišne operacije prešle sve moguće granice i rizike, govore devojke koje se utrkuju da imaju najveće atribute. Svi pamtimo Natašu Kraun, plus sajz model srpskog porekla, koja je za svoje operacije dala skoro 15 miliona dinara. Cilj joj je bio da bude vlasnica najveće zadnjice na svetu, a sada joj se pridružila i Brazilka Juju Ferari.

Ova 35-godišnjakinja potrošila je neverovatnu sumu novca na estetske zahvate. Samo za zadnjicu je dala 47.000 evra, a hirurzima je istakla da želi da ima najveću. Ipak, rezultat joj se nije dopao. Kaže da sada ima spuštenu zadnjicu, zbog koje joj otežano hodanje i svakodnevno funkcionisanje.

"Kada sam primila injekcije, bolelo me je. Zadnjica mi je bila teška, bila sam umorna i nisam mogla da hodam nakon toga. Potom je koža počela da puca. Tada mi je osoba koja mi je davala injekcije rekla da neću imati nikakve posledice, pa se osećam kao da sam prevarena. Silikon je na kraju napravio to da je moja guza spuštena", rekla je Juju i dodala:

"Htela sam da imam najveću zadnjicu na svetu, ali sam dobila 'viseću'. To mi se nikako ne dopada", rekla je Brazilka koja je do sada potrošila oko 92.000 evra na plastične operacije. Prvi zahvat je uradila u 20. godini, ali ni sada ne planira da stane. Istakla je da se na njenoj zadnjici sada pojavljuju bolne izbočine ljubičaste boje. Pogledajte kako izgleda:

(MONDO)