Stil

NAMAZ BEZ KOJEG NIJEDNA GENERACIJA U SRBIJI NE MOŽE: Ide uz sve obroke, čak i ako postite!

Izvor Promo

Kažu da je izbalansirana ishrana tajna dugovečnosti. Oni koji uveliko gaze devetu deceniju života drže se određenih navika, za koje često mislimo da ih nije lako usvojiti.

Izvor: Katerina Parameyeva/Shutterstock

Naprotiv, redovni obroci su imperativ - ukoliko aktivno unosite hranljive materije u organizam, imaćete bolju kondiciju, mentalnu i fizičku.

Oduvek znamo da je doručak najvažniji obrok u toku dana. Podrazumevalo se da konzumacijom zdravih namirnica ujutru imamo osiguranje da ćemo biti energični tokom čitavog dana. Ipak, malo ko obraća pažnju na činjenicu da se hranljivi sastojci troše tokom dana i vreme koje zahteva da se nadoknade, budi u nama glad.

Redovnim obrocima dobijamo zadovoljavajuću energiju i automatski smo efikasniji u svemu čega se dohvatimo. Kako bismo ovo postigli, potrebno je da pronađemo brzo rešenje koje možemo da unesemo u bilo koje doba dana - bez griže savesti.

To je definitivno namaz koji je omiljen svim generacijama i koji je postao sastavni deo doručka, užine i večere - pašteta. Mesno jelo koje može da se maže, jede se u celom svetu, a Carnex Tuna je najbolji izbor i za posni obrok. Bogati ukus koji je izrađen od komada tune žutih peraja i prirodnih začina, slaže se uz sve: bilo da želite da obogatite hleb, integralne štapiće, krekere ili da ga poslužite kao aromu uz određena jela.

Ukoliko želite da se pridržavate tajne dugovečnosti, potrudite se da imate redovne obroke. To je glavni savet i nutricionista, nakon kojeg uvek postavimo pitanje “Kako?”. Ubrzani tempo života nameće previše obaveza, a kuvanje se smanjilo na minimum zbog manjka vremena. Zato je Carnex Tuna pašteta savršen izbor koji možete da ponesete sa sobom gde god da idete.

Svaki dan namazan ovom paštetom učiniće vas mudrijim, odgovornijim i kreativnijim!

Tagovi