TRANSFORMACIJA

ŠTA RAZVOD UČINI OD ŽENE! DANAS JE BOMBA I ZARAĐUJE MILIONE: Pogledajte kako izgleda, ni rođena majka je NE PREPOZNAJE

Autor Tamara Veličković

Nakon što se razvela, uložila je desetine hiljada evra u sebe i danas izgleda neprepoznatljivo!

Izvor: Instagram/the_amanda_nicole

Znate za ono nepisano pravilo da kada žena drastično promeni frizuru, znači da se ljubavni status promenio? Da žene zaista menjaju izgled nakon kraha ljubavi, dokazala je i Amanda Nikol iz Las Vegasa. Imala je 20 godina kada se udala, a samo tri godine kasnije, odlučila je da se razvede. Svako je krenuo svojim putem, a čini se da je ona bila poprilično inspirisana da okrene novi list.

Amanda je prvo angažovala personalnog trenera, u želji da poboljša svoj fizički izgled. Nakon što je smršala, Amanda je uložila više od 30.000 evra na plastične operacije. Uspela je da postigne neverovatnu transformaciju, toliku da je ni rođena majka ne prepoznaje. Povećala je grudi, uradila liposukciju, ubruzgala masti u zadnjicu i promenila lice.

"Moj brak se završio, a ja sam ugradila silikone i unajmila trenera. Način na koji doživljavam sebe dolazi iznutra. Oduvek sam verovala da su moja ličnost i unutrašnja lepota neverovatne. Jednostavno sam želela da uskladim spoljašnjost sa onim što osećam iznutra", rekla je 28-godišnjakinja.

Amanda je shvatila da provokativne fotografije imaju najveću pažnju na društvenim mrežama. Danas je na Instagramu prati skoro 9 miliona ljudi, a ne krije da je aktivna i na Tinderu. "Sa svojim novootkrivenim samopouzdanjem počela sam više da koristim društvene mreže i želela sam da moj Tinder gori. Postala sam Instagram zvezda pre nego što je to uopšte bilo uobičajeno. Svi su mislili da sam samo žena koja traži intimni odnos. Na kraju su procvetali i moja modeling karijera i moj Instagram nalog. Sav novac sam uložila u rast svog brenda na društvenim mrežama. To je bilo vreme pre OnlyFans-a", ispričala je ona.

Amanda sada zarađuje oko milion i po dolara od plaćenih reklama na Instagramu i sadržaja na OnlyFans-u, ali kaže da ju je ranije malo ko razumeo.

"Dobila sam tako puno kritika za ono što radim na Instagramu, jer u to vreme niko zaista nije razumeo ono što radim. Ipak, ja sam znala da to mogu da pretvorim u karijeru. Momci su se stideli da izlaze sa mnom. Moj lik na mrežama je isuviše glasan i razuzdan, koristila sam ga da zabavim ljude... Ali momci zatvorenih umova misle da tražim pažnju. A ja zapravo samo želim da moja ličnost bude komična, to publika voli. Tek sada imam na milione fanova", zaključila je.

(MONDO)