ANKETA

HRABRO ILI VULGARNO? NAJBEZOBRAZNIJI DETALJ NA CRVENOM TEPIHU! Manekenka BEZ BLAMA pokrila bradavicu, zaustavili događaj

Autor Tamara Veličković

Model i aktivistkinja Đina Rosero nadmašila je samu sebe!

Izvor: Profimedia

Kada pogledate ove fotografije, da li možete da poverujete da je američki supermodel filipinskog porekla Đina Rosero nekada bila dečak? Danas je uspešna manekenka, advokat zastupnik transrodnih osoba i osnivač medijske kompanije Gender Proud, koja zagovara pravdu, jednakost i prava transrodnih osoba.

Đina se pojavila na dodeli GLAAD Media nagrada u Los Anđelesu i definitivno zaustavila ceo događaj. Opredelila se za izdanje koje na mrežama izaziva polemiku - hrabro, vulgarno ili nešto sasvim treće? Obukla je crnu, dugačku, provokativnu haljinu koja uopšte nije bila glavna tema, čak ni modnih kritičara. Detalj na grudima ukrao je svu moguću pažnju, okrakterisan kao "najbezobrazniji ikada".

Izvor: Profimedia

Reč je o toaleti njujorškog brenda Kuai Li koji se izdvaja specifičnim kreacijama inspirisane apstraktnim oblicima. Ogroman prorez na stomaku zasenio je metalikljubičasti detalj na jednoj dojci koji se protezao do vrata, poput ogrlice. Manekenka je sve zaokružila klasičnim crnim salonkama i interesantnom minđušom u kompletu sa ovim detaljem.

Izvor: Profimedia

Đina je dobila brojne pohvale, ali i kritike na račun ovog izdanja. Dok jedni smatraju da izgleda svetski, drugima se ne dopada "ovakva moda". Podsetimo, Đina je 2014. godine u jednoj poznatoj emisiji otkrila da nije rođena kao žensko, jer je želela da inspiriše i podrži druge ljude koji žele da promene pol.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)