FUJ

NE TREBA MI VEŠ MAŠINA, NIKADA NE PEREM GAĆE! Zgadiće vam se kad čujete RAZLOG - ništa bez bizarnih poza! (FOTO)

Autor Tamara Veličković

Jela Vonk, nekad balerina, danas influenserka, na suludi način zarađuje novac.

Izvor: Instagram/imglad

Influenserka Jela Vonk (39) je veoma popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu je prati više od milion i po ljudi, a svojim fotografijama privlači veliku pažnju. Toliku, da je počela da zarađuje basnoslovne sume na suludi način. Jela tvrdi da or***am koristi za postizanje bilo kakvog cilja u životu. Tako je pronašla novac, nove hobije, partnera...

Kako kaže, u stanju je da doživi vrhunac jednostavnim korišćenjem svog uma, a ne intimnim odnosom. Zato se slika u najbizarnijim pozama koje ste ikada mogli da vidite na Instagramu. Jela je inače bila balerina, pa joj je gipkost jača strana. Potom je počela da radi kao plesačica na Ibici, a danas ima novi "posao".

Nikada ne pere donji veš jer ga prodaje muškarcima koje upoznaje na OnlyFans-u. "Ne treba mi veš mašina, obožavatelji vole da kupuju moje nošene gaće. Često mi traže čarape i sportske patike. Gotovo ništa ne perem, nosim, skinem i prodam", rekla je Jela koja je počela da zarađuje zahvaljujući provokativnim fotkama, a sve kako bi spojila kraj s krajem.

"Jako sam tužna što znam za kompanije koje su bankrotirale i jako mi je žao mnogo ljudi koji su zbog pandemije ostali bez posla ili novca. Plesala sam na mnogim mestima širom sveta, ali najviše na Ibici. Moje plesne kolege ne mogu da rade posao kao pre. Nikada nisam očekivala da će toliko muškaraca platiti za moj sadržaj. Tako sam zahvalna na tome. Moja zarada je neuporediva otkako imam profil na OnlyFans-u", rekla je Jela i otkrila koliko zarađuje:

"Zarađujem oko 100.000 dolara mesečno, uskoro kupujem kuću! Ovo je nešto što u životu nisam sanjala", rekla je Jela. Pogledajte kako izgleda:

(MONDO)