Stil

MA KAKVA HADID! ŽENO, NEMA TI RAVNE U SVETU: I jorgan da navuče na sebe, zaseniće supermodele - PENELOPE ODUVALA INDIJU!

Autor Tamara Veličković

Penelope Kruz bila je glavna zvezda na otvaranju kulturnog centra u Mumbaiju!

Izvor: Profimedia

Otvaranju kulturnog centra u Mumbaiju prisustvovale su mnoge svetske zvezde, poput Điđi Hadid, Zendaje, Prijanke Čopre. Ako je suditi po toaletama u kojima su se pojavile, nema sumnje da su dame bile na visini zadatka. Ipak, kada je Penelope Kruz zakoračila na crveni tepih, činilo se da je svet stao na trenutak.

Španska glumica je za razliku od svojih koleginica koje su mahom nosile pozlaćene detalje, odlučila da obuče dugačku haljinu roze boje. Nežna i galmurozna toaleta imala je duboki prorez sa strane, pa se Penelope još jednom pohvalila savršeno izvajanim nogama. Najveću pažnju privukao je predimenzionirani ogrtač sa perjem koji se vukao po podu koji je dobio na hiljade komentara na društvenim mrežama. Glumica je prednji deo kose vezala, a blaga šminka i nakit dali su poseban pečat ovoj kombinaciji.

Izvor: Profimedia

"Ova žena i jorgan da navuče, najlepša je", "Ne znam kome Bela ili Điđi Hadid mogu da budu najlepše žene pored Penelope", "Uvek je vodila računa o sebi, izgleda upola mlađe", "Svaka joj čast za noge", "Ona će uskoro 50?", "Najlepša glumica ikada, prirodno lepa", samo su neki od komentara koji mogu da se nađu na društvenim mrežama.

Izvor: Profimedia

Podsetimo, Penelope je nedavno sa sestrom Monikom oduševila Sevilju na dodeli nagrada "Goya Awards". Skoro preslikane, a slično obučene, dobile su sve pohvale na račun izgleda. U anketi "Ko vam se više dopada" koju smo postavili, Penelope je odnela pobedu za samo jedan glas. Pogledajte kako su tada izgledale:

(MONDO)