Stil

"NISAM PRALA KOSU DVE GODINE, A ONA NIKAD ZDRAVIJA!" Iz grada pobegla u selo i samo koristi VODU - njen MUŽ ISTO

Autor Teodora Boškovski

Već dve godine ova devojka nije oprala svoju kosu kako to dolikuje...

Izvor: tiktok.com/@vegesis

Rouz iz Australije otkrila je da već dve godine na kosu nije stavila ni šampon niti regenerator. U svom kupatilu uopšte nema ni šampona i kaže kako joj kosa nikad nije bila zdravija. Iako su joj mnogi rekli da joj kosa izgleda suvo i beživotno zbog njenog načina negovanja kose, ona tvrdi da to ima određene dobre strane.

"Svaki put kad nekome kažem da kosu nisam prala dve godine ostane šokiran. To je zato što svi misle da je treba prati svaki dan ili barem jednom nedeljno i to sa šamponom. Ja je nisam prala ničim osim vodom već dve godine i prezadovoljna sam", rekla je ona i dodala da nema problema sa stilizovanjem kose, ali smatra da je grad u kojem je živela imao "pretvrdu" vodu.

"Tada sam povremeno kosu morala da operem sodom bikarbonom i sirćetom. Ali otkako sam se iselila iz grada na selo i ovde živim dve godine, uopšte ne koristim ništa. Samo čistu vodu", rekla je. Zatim je u video snimku pokazala na svoju tuš kabinu i pokazala da tamo ne postoje ni jedno pakovanje šampona.

"Ne treba nam… Moj partner ga ne koristi, a ni ja ga ne koristim", kaže Rouz. Međutim, njeni pratioci i nisu baš bili oduševljeni njenim metodama, te su izrazili svoja mišljenja.

"Kosa ti izgleda nekako suvo i beživotno", piše u jednom komentaru. Ipak, bilo je i onih znatiželjnih, te su se upitali kako je sve počelo...

"Jednog dana sam samo prestala da koristim šampon, postoji razdoblje prilagođavanja u kojem vlasište počinje ponovno pravilno da reguliše masnoću, ali nakon toga sve postaje savršeno", odgovorila je.

Pogledajte više u videu:

(MONDO)