Top forma

NIKOLA ROKVIĆ SMRŠAO 17 KG, NABACIO MIŠIĆE KAO KIK-BOKSER: Nakon OČEVE SMRTI utehu tražio u hrani, dogurao do 110 kg!

Autor Maja Gašić

Nikola Rokvić je za šest meseci smršao 17 kg, a evo šta jede - fora je u magičnoj kombinaciji!

Izvor: Instagram/nikolarokvic

Pevač Nikola Rokvić pohvalio se novim stasom i zategnutim telom, zahvaljujući promenama u ishrani i intenzivnim treninzima uspeo je da smrša čak 17 kg za šest meseci.

O tome kako je opšte došlo do toga da ima problema sa viškom kilograma, pevač kaže da  da ima dosta veze sa strepnjom i tugom zbog očeve bolesti. Da podsetimo, Nikolin otac, čuveni pevač Marinko Rokvić preminuo je pre godinu i po dana od raka pankreasa.

Težak udarac pokuša je da ublaži hranom i vrlo brzo se ugojio 20 kilograma. Videvši da je dogurao do 110 kg, shvatio je da je vreme za drastične korake. 

"Godina 2021. je za mene bila veoma teška! Otac se, pre nego što je preminuo, godinu dana borio sa opakim neprijateljem. Taj period mi je bio stresan, pa nisam imao volju da treniram, ali ni da vodim računa o ishrani. Zato sam se i ugojio skoro 20 kilograma. U jednom momentu sam se trgao i shvatio da moram nešto da uradim za sebe", ispričao je  Nikola za "Informer".

Jedino rešenje je bilo da se vrati nekadašnjim navikama - teretani i kvalitetnoj, zdravoj ishrani. 

"Krenuo sam na kik-boks četiri puta nedeljno. U početku sam te treninge kombinovao sa trčanjem. Ali zbog prirode posla nisam dovoljno trenirao. Kada sam shvatio da nemam rezultate, sabrao sam se i počeo redovno da radim vežbe sa trenerom, koji mi je uveo trening snage i program ishrane. Smanjio sam unos ugljenih hidrata, a povećao unos proteina i masti!"

Ova kombinacija se ispostavila kao dobitna i prvi rezultati su bili vidljivi. 

Pogledajte kako Nikola sada izgleda.

"Šest meseci posvećenog rada i pridržavanja svega što mi trener kaže doveli su do toga da sam smršao, ali i izdefinisao mišiće. Pokrenuo sam metabolizam na pravi način, pa sada nemam nikakvih problema. Trenutno postim, pa balansirano unosim proteine, ugljene hidrate i masti iz biljnih izvora. Zadovoljan sam, jer sam izgubio 20 centimetara u obimu struka. Osećam se kao nov čovek", zadovoljan je Nikola. 

A evo šta poznati pevač najčešće jede...

  • Doručak: Voćna salata
  • Ručak: Kinoa sa povrćem
  • Večera: Salata sa piletinom

Pogledajte kako je Nikola nekada izgledao. Razlika je značajna.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)