Stil

ŠTA SVE MOŽETE DA URADITE UZ SAMO PAR KLIKOVA: Niste svesni koliko ćete sebi olakšati život - iskoristite pogodnosti!

Izvor Promo

Da li ste spremni da zakoračite u svet najnovijih trendova i preuzmete kontrolu nad svojim vremenom?

Izvor: Promo

Današnji tempo života je ubrzan i često nam se čini da je nesavladiv. Kažu da mu je dobra organizacija ljuti protivnik koji ga uspešno pobeđuje, ali je činjenica da nismo svi odlični kreatori iste. Da li ste znali da je ponekad potrebno istu stvar uraditi na drugačiji način? Život može u potpunosti da se preokrene, a za rezultat dobijamo uspeh i zadovoljstvo.

Dokazano je da ako promenimo ugao posmatranja i pristup rešavanju zadataka na dnevnom nivou, sve postaje jednostavnije. Zahvaljujući najnovijim trendovima, imamo mogućnost da mnogo toga postignemo uz samo par klikova. Inovacije, kao i svaka promena, mogu da izazovu pružanje otpora. Zastanite i razmislite - zašto ne izaći iz zone komfora i usuditi se na korake koji će nam život učiniti lepšim i naprednijim?

Izvor: Promo

Postoji nekoliko stavki koje možete da primenite odmah, bez po muke. Ako želite bolje da upravljate svojim životom, iskoristite klikove u svakodnevnim situacijama:

Novčane transakcije
Obavljanje novčanih transakcija onlajn putem definitivno je “spas za sve nas”. Malo ko danas ne koristi pogodnosti elektronskog bankarstva. Ova navika će vam znatno uštedeti vreme koje biste potrošili na čekanje u redu za šalter. Zahvaljujući aplikaciji, imaćete uvid u sve što vam je potrebno i moći ćete da obavite veliki broj finansijskih transakcija - plaćanje, transfer novca sa računa na račun, obavljanje menjačkih poslova… Najvažnije od svega jeste da je ovo bezbedno upravljanje novcem. Kažu da je vreme novac, zato ga ne gubite na plaćanje računa. Sve troškove koje imate u jednom mesecu, možete da obavite uz samo par klikova. Već ste na pola puta da otkrijete tajnu dobre organizacije, zar ne?

Planiranje odmora
Leto se polako, ali sigurno približava i sa nestrpljenjem čekamo godišnji odmor. U želji da svaki detalj bude dobro isplaniran, često nismo ni svesni koliko vremena gubimo na potragu za pronalaženjem egzotične destinacije. Obilazimo turističke agencije, razmatramo širok asortiman ponude i uplovimo u još dublju i zbunjujuću analizu. Zato je napredak tehnologije omogućio da ne morate da ustajete iz fotelje da biste organizovali putovanje.

Ako pitate avanturiste koji svaki slobodan trenutak koriste da se udalje od mesta stanovanja, reći će vam da su glavne prednosti onlajn rezervacija ušteda vremena i novca. Bukiranje možete da obavite u bilo koje doba dana i noći, a sami birate cenu koja vam najviše odgovara. Ukoliko u bilo kom trenutku poželite da otkažete onlajn rezervaciju, ne morate da kontaktirate turističku agenciju, aviokompaniju ili hotel koji ste rezervisali. Sve to možete da uradite uz samo par klikova!

Espreso u svakom trenutku

Izvor: Promo

Taj čuveni napitak bez kog ne možemo ništa od navedenog da obavimo - kafa! Bez nje ne započinjemo dan, a ako je propustimo, obaveze postaju teže. Manjak vremena i žurba nas često ostave bez, makar petominutnog, užitka u omiljenom napitku. Ne jurite pomahnitalo na svoju stranu ujutru, već se ponovo povežite sa partnerom ili porodicom uz najnovije trendove Philips LatteGo aparata. Jednim dodirom na dugme možete da pripremite čak 12 vrsta napitaka od sveže mlevenih zrna kafe! Količinu mleka i aromu doziraćete prema svom ukusu, a klikom na opciju “Extra shot” svaki napitak može da bude duplo jači. 

Izvor: Promo

Umesto da stojite iznad ringle i čekate da voda proključa, upoznajte se sa ekranom Philips LatteGo aparata. Klikom otvorite četiri korisnička profila putem kojih ćete pripremiti kafu po željenom ukusu. Inovativni sistem vam pruža svilenkastu mlečnu penu, a patentirani filter “Aqua Clean” čisti vodu i sprečava skupljanje kamenca u aparatu, čak i prilikom korišćenja vode iz slavine. 

Dostava hrane
Svi znamo koliko dostava hrane štedi vreme. Ne kuvamo, ne čekamo u redovima, već samo pripremimo keš za izlazak na kućni prag. Mnogobrojna istraživanja su pokazala da danas više od 70 odsto ljudi naručuje hranu preko mobilnog telefona! Ukoliko želite da unapredite svoju svakodnevicu i ako vam konstantno manjka vremena, ovo je još jedna stavka koja pomaže. Na vama je samo da odaberete šta želite. Na svu sreću, ponuda ugostitelja je raznovrsna - bilo da se hranite zdravo, volite brzu hranu ili ste vegeterijanac koji pažljivo bira sastojke. Sve ovo možete da uradite uz samo par klikova!

Slobodno vreme
Čak i slobodno vreme možete da organizujete uz nekoliko klikova. Niste stigli da se spremite za izlazak i mislite da je veče propalo? Daleko od toga. Nakon što ste naručili omiljenu klopu i uživate u posebnoj aromi kafe koju je pripremio Philips LatteGo aparat, vreme je za dobar film, seriju ili emisiju. Pozovite blisku osobu, pripremite joj espreso po željenom ukusu i odaberite šta želite da gledate. Zahvaljujući novim tehnologijama i eri interneta, povežite se sa svime što vašu svakodnevicu čini boljom.

Izvor: Promo