VIDEO

KUPILA NAJRUŽNIJU KUĆU U ULICI KOJU NIKO NIJE POGLEDAO: Renovirala od poda do plafona i postala senzacija - DOM IZ SNOVA

Autor Tamara Veličković

Niko za nju ne bi dao ni dinar, a oni su napravili čudo!

Izvor: TikTok/printscreen/louise_andallthingshome

Ako ste u potrazi za nekretninom, ovo je primer koji može da vam bude prava inspiracija. Svi znamo koliko su cene stanova u zgradama nove gradnje "skočile", a mnogi od nas žele da se usele na "gotovo". Ipak, važno je da otvorite sve mogućnosti i pogledate čak i stare kuće koju mogu da dožive neverovatnu transformaciju.

Tako je jedna od njih postala prava senzacija na društvenim mrežama. Žena po imenu Luiz odlučila je da kupi kuću koju su nazivali "najružnijom u ulici". Potom se upustila u detaljan proces renoviranja - od poda do plafona. Kuća je izgrađena 1930. godine, a Luiz je kroz nekoliko snimaka pokazala kako su tekli radovi, koje promene je uvela i kako izleda krajnji rezultat.

Kuću od cigli su potpuno razrušili i pretvorili u minimalističko uređen, moderan dom. Promenjena je fasada, krov, uvela je podno grejanje, a najveću pažnju privukao je prozor na tavanu. Celokupnom prostoru dao je svetla i luksuz, što je bio glavni cilj. Luiz je enterijer uredila svetlim bojama. Kupila je nameštaj u neutralnim tonovima, a kupatilo u mermeru je sve oduševilo.

Takođe, Luiz je postigla željenu toplinu zahvaljujući rasveti. Ona više ne predstavlja isključivo samo funkcionalni element, već neizostavni detalj svakog kvalitetno projektovanog enterijera koji u velikoj meri određuje i definiše njegov identitet. Renoviranje je trajalo 13 meseci, a Luiz je otkrila da su se u kuću uselili dve godine nakon što su je kupili.

Ipak, isplatilo se. Krajni rezultat je dom iz snova!

(MONDO)