OPSESIJA

BILA NA IVICI SMRTI! PLATILA 80.000€ DA BUDE LIK IZ CRTAĆA: Završila u komi, a kad se probudila... DRUGA OSOBA (FOTO)

Autor Tamara Veličković

Šveđanka je izgledala nestvarno, kao lik iz popularnog crtanog filma, a onda je počeo pakao...

Izvor: Instagram/screenshot/pixeefox

Piksi Foks (32) iz Švedske uradila je ono što niko nije. Ne samo da je preterala sa plastičnim operacijama, već je želela da izgleda kao lik iz crtanog filma. Nije težila izgledu Kim Kardašijan kao milioni devojaka širom sveta, već liku Arijel iz crtanog filma "Mala sirena". Piksi se podvrgla zahvatima operacije grudi, uklanjanja rebara i rekonstrukcije lica, što je ukupno platila 80.000 evra!

Piksi je izvadila šest rebara, ali se njen život zauvek promenio kada su operacije počele da uzimaju danak njenom zdravlju. Odlučila je da prestane da ide pod nož i umesto toga se usresredila na svoj oporavak. Nekoliko meseci nije bila aktivna na društvenim mrežama, a onda se obratila svojim pratiocima sa zabrinjavajućim vestima.

"Hvala vam na strpljenju. Oporavljam se od komplikacija tokom operacije. Provodila sam vreme sa porodicom i nekoliko prijatelja koji su mi bili od velike pomoći tokom ovog procesa. Bila sam poznata po plastičnim operacijama, reklamirala sam lekare i zahvate koje su radili na meni", napisala je Piksi koju je opsednutost plastičnim operacijama umalo ubila.

Izvor: Instagram/screenshot/pixeefox

Objasnila je da ovo govori jer vidi da druge devojke reklamiraju doktora koji joj je skoro okončao život.

"Živim kod kuće sa svojom porodicom u Švedskoj, oporavljam se od oštećenja mozga koji sam dobila nakon operacije kod ovog lekara. Uništio je živote toliko ljudi. Čak i okončao ljudski život. Ne preuzima odgovornost za to. Čak me je i blokirao na društvenim mrežama. Naravno, to je ono što on radi kada stvari krenu po zlu. Nisam ja prva. Ovaj post pišem samo kao upozorenje drugima. Ne verujte ovom lekaru", dodala je Foks koja je nešto više od nedelju dana bila u komi.

Izvor: Instagram/pixeefox

"Tako sam srećna što mi prijatelji i porodica dolaze u pomoć i vraćaju me kući u Švedsku", napisala je i otkrila da njen život sada, dve godine nakon velikog zdravstvenog straha, izgleda puno drugačije. Umesto objava o plastičnim operacijama, ona sada vreme provodi sa svojim ljubimcima, okružena prirodom. Na društvenim mrežama je otkrila da se oporavlja i kako sanja da bude glumica u budućnosti.

Izvor: Instagram/screenshot/pixeefox

(MONDO)