PRE I POSLE

NE ZAMERITE! FOTKE IZ 2016. SU BAŠ UZNEMIRUJUĆE: Dr Davidović ulepšava celu estradu, a malo ko zna njenu TRANSFORMACIJU

Autor Tamara Veličković

Nakon nebrojenih estetskih zahvata koje je uradila damama širom Srbije i regiona, doktorka Kristina Davidović odlučila je da pokaže kako je nekad izgledala!

Izvor: Instagram/dr_kristina_davidovic

Kristina Davidović je najpoznatija doktorka u oblasti estetske i antiejdžing medicine. Poznate dame se kunu u veštine njenih ruku, ali i znanja, a poznato je da dr Davidović ističe da je samo "mic" dovoljan da nekoga ulepša ili ublaži nečije nedostatke. Ovoga puta, odlučila je da pokaže kako je izgledala ranije. Objavila je fotografije iz 2016. godine i razlika je drastična!

Za početak je postavila dve fotografije i naglasila da će u narednim danima otkriti kako je postigla neverovatnu transformaciju. "Već dve godine vam obećavam da ću da podelim kompletan svoj recept, kako sam ja (u ovim godinama) doterala i održala svoju figuru. Počelo je proleće, spremamo se za leto, a ova nedelja je nedelja donošenja novih odluka i planova. Šta sada isplaniramo i započnemo, smatra se da će se uspešno 'primiti'", napisala je doktorka i dodala:

Izvor: Instagram/dr_kristina_davidovic

"Ovo je prvi post ove vrste, da se vidi razlika i napredak tokom 7 godina. U narednim postovima otkrivam mic po mic šta je meni sve bilo potrebno da danas budem potpuno zadovoljna svojim telom... Malu cenzuru sam morala da dodam, ne zamerite mi, ove slike iz 2016. godine su baš uznemirujuće iz ove perspektive sada", napisala je dr Davidović.

Izvor: Instagram/dr_kristina_davidovic

Ovo je savet koji je doktorka podelila sa svojim pratiocima: "Najbitnije je da imate cilj i disciplinu u koracima ka ostvarenju cilja. Želim vam volju koju ja uvek imam tokom ostvarenja svojih zamisli. Šta kažete? Čitam spremno komentare", napisala je Kristina Davidović.

(MONDO)