Stil

SAMO ONA MOŽE DA ZASENI PENELOPE KRUZ! SESTRA ZAPALILA KAN: U 5. deceniji PROVOCIRA, kao da nije prošlo 20 godina!

Autor Tamara Veličković

Monika Kruz pojavila se na međunarodnom festivalu Canneseries i "oduvala" Kan!

Izvor: Profimedia

Sećate se serije "Korak napred" i Silvije Hauregi, bogatašice koje je plenila lepotom? Gledali smo je pre 20 godina, a glumica koja je tumačila ovaj lik i dalje može da se pohvali izgledom. Monika Kruz pojavila se na međunarodnom festivalu Canneseries u Kanu i zasenila sve svoje kolege. Opredelila se za neobičnu kreaciju, ali modni kritičari nisu imali zamerke.

Obukla je ljubičastu haljinu sa cirkonima koja je bujni dekolte istakla u prvi plan, a koja je u donjem delu imala duboke proreze. Otvori na rebrima dali su posebnu notu provokacije, a čitavu kombinaciju uparila je sa srebrnim sandalama na štiklu. Kada je frizura u pitanju, Monika se opredelila za blage talase i volumen na jednoj strani, dok je na drugoj "otvorila" lice.

Izvor: Profimedia

Kažu da je Monika jedina koja može da zaseni sestru, Penelope Kruz. Popularni dvojac se pre dva meseca pojavio na dodeli nagrada "Goya Awards" u Sevilji, a vi ste imali priliku ga glasate koja sestra je bolje izgledala. Penelope je odnela pobedu sa vrlo malom razlikom, a Monika je sada dokazala da zna kako da privuče pažnju.

Izvor: Profimedia

Monika danas ima 46 godina. Postala je modna dizajnerka, radi kao model, ali bez obzira što mnogi smatraju da je glumica, ona se oseća kao plesačica. "Ples je moj život, a gluma mi je uvek predstavljala lepu avanturu. Govor tela je mnogo izražajniji, zato preferiram ples", rekla je ona jednom prilikom, ističući da je njena najveća ljubav flamenko, jer ju je naučio disciplini.

Pogledajte kako Penelope i Monika izgledaju rame uz rame:

(MONDO)