TRANSFORMACIJA

"ŠTA SE DOGODI JEDNOJ ŽENI DA DANAS IZGLEDA TAKO? TUŽNO": Nema ko nije jurio atraktivnu plavušu, a danas NE LIČI na sebe

Autor Tamara Veličković

"Koliko si se upropastila", rečenica je koja je u stopu prati.

Izvor: TikTok/morganpresleyxo

Estetska hirurgija omogućila je da lični opis možemo u potpunosti da promenimo. Žene širom sveta postale su zavisne od "mic po mic" tretmana, a da ne govorimo o ekstremnim slučajevima u kojima teže da imaju najveću zadnjicu ili grudi na svetu, da izgledaju poput likova iz crtanih filmova ili idola među kojima su mahom poznate ličnosti. Mnoge od njih bile su spremne da daju čitavo bogatstvo na plastične operacije, da bi se tek pojedine pokajale i povadile sve te silne silikone.

Ipak, da žene izgled mogu da unište i bez bilo kakvih zahvata, dokazuje Morgan Prisli. Privukla je ogromnu pažnju na društvenim mrežama zbog drastične razlike u njenom izgledu. Od atraktivne plavuše koju su muškarci obasipali porukama i komplimentima, do žene sa šarenom bojom kose i ekstremno neobičnom šminkom.

Morgan u jednom snimku pokazuje fotografije iz prethodnih godina. Svesna da svakodnevno dobija komentare poput "Na šta ličiš", odlučila je da pokaže da nema problem sa tim, jer je njen sadašnji izgled - njena želja. Ne samo da se neobično šminka, Morgan farba i dlake ispod pazuha. Na jednoj strani želi da ima tirkizne, a na drugoj pink - baš kao što je i njena kosa.

"Šta žena može sebi da uradi", "Kakva greota", "Da li je tvoj izgled zapravo bunt protiv nečega?", "Koliko si se upropastila", "Tužno, šta se dogodi jednoj ženi da danas izgleda ovako?", "A kakva si lepotica bila...", "Izvini, svako ima pravo da radi sa svojim izgledom šta želi, ali čemu farbanje dlaka ispod pazuha?", "Ovo je cirkus", glase samo neki od komentara koje Morgan svakodevno dobija, ali se nereteko nađu i oni koji jasno i kratko poručuju:

"Njen život, njena stvar". Pogledajte kako Morgan danas izgleda:

(MONDO)