Stil

KOD NAS KIŠA, A KOD ALESANDRE SE TOPI ZEMLJA! Manekenka (42) u kaubojkama i nikad plićem šortsu - bataci SAMO SEVAJU

Autor Teodora Boškovski

Poznata manekenka Alesandra Ambrosio u 42. godina pokazala izvajano telo...

Izvor: Profimedia/AGNY, EVGA

Jedan od najpoznatijih Viktorijinih anđela, Alesandra Ambrosio (42), prošlog leta uživala je u čarima srpske prestonice, a ove godine leto je dočekala nešto ranije pokazavši svoju zanosnu figuru i stil na popularnom američkom festivalu "Koačela".

Inače ovaj muzički i umetnički festival svake godine se održava na obodima pustinje Kolorado u SAD i okuplja brojne poznate zvezde i ljubitelje najrazličitijeg zvuka, te je pravi raj kako za oči, tako i za uši.

Prošlog leta, manekenka obišla je i našu prestonicu, te mnoge zasenila kako svojim izgledom, tako i prirodnim i opuštenim ponašanjem. Manekenke Alesandra Ambrosio i Irina Šajk bile su među prvim posetiocima ovog festivala, kao i pevačice Kamila Kabeljo i Bili Ajliš. Nije izostao ni poznati zavodnik Leonardo Dikaprio.

Kako je festival poznat po neobičhnim komadima odećima, laganim i opuštenim, kao i šik i kaubojskim stilom, time se i poznata manekenka rukovodila. Obukla je plitak beli šorts koji je uparila sa belim kaubojskim čizmama, dok se gornji deo kupaćeg savršeno uklopio ispod kratke jaknice. Nisu izostajali ni propratni modni detalji, dosta nakita, naočari, torbiva i ogroman kaiš. Ko bi rekao da ima 42. godine?

Pogledajte kako je Alesandra izgledala:

Izvor: Profimedia/AGNY, EVGA

 (MONDO)