ISPOVEST

OTIŠLA SAM OD KUĆE SA 15, PORODILA SA 17: Nisam imala ni za pelene, a danas nosim samo BRENDIRANO - stekla sam BOGATSTVO

Autor Tamara Veličković

Sa samo 15 godina otišla je od kuće, dve godine kasnije se porodila, jedva sastavljala kraj s krajem, a danas pliva u luksuzu.

Izvor: Facebook/screenshot/Cindy Cottrell

Sindi Kotrel imala je samo 15 godina kada je nakon svađe sa majkom odlučila da napusti roditeljski dom. Preselila se u mali stan u području Birmingema, koji je jedva imao osnovne uslove za funkcionisanje. Dve godine kasnije Sindi je zatrudnela i kako kaže, preživljavala je sa 50 evra.

Jedva je uspevala da nahrani sina. Pamti da je svoj prvi Božić kao majka dočekala u suzama jer sedmomesečnom sinu nije mogla da kupi ni zvečku. Sada se sve promenilo. Danas živi život o kakvom je maštala. Trpeza je uvek bogata, sinu kupuje dizajnersku odeću i sve što poželi, a kaže da je ovakav život obezbedila zahvaljujući poslu modela.

"Imala sam 18 godina i moj sin Džek me je čudno gledao dok sam mu davala jedini poklon koji sam kasnije mogla da priuštim, skromnu zvečkicu. Osećala sam se kao loša majka, jer ne treba da imam dete ako ne mogu da mu osiguram dobar život. Tada sam se zaklela da ću učiniti sve što je u mojoj moći da mu obezbedim sve", započela je Sindi priču, pa se prisetila kako su njene nevolje počele:

Izvor: Facebook/screenshot/Cindy Cottrell

"Imala sam glup sukob sa mamom, ali sam bila preponosna da ostanem u toj kući i premlada da znam neke stvari. Trebalo je da budem na koledžu, ali nisam imala novca za to. Nisam bila u vezi, a zatrudnela sam. Ipak, kada sam rodila Džeka, osećala sam da moj život ima svrhu. Nikad nisam toliko volela nekoga i samo sam želela da ne moram da ga vodim u moj skromni stan. Želela sam da ima čarobno detinjstvo kao i ja i raskošne praznike i puno poklona. Nisam želela da gleda uplakanu majku kako jede rezance", rekla je Sindi.

Danas zarađuje oko 500 evra za tri sata kao veb model. Ipak, i to ima svoju cenu - svlači se i oblači pred nepoznatim ljudima.

"Grozno je, svi me gledaju dok ne završim. Ali ja odugovlačim, jer plaćaju po minutu za tu privilegiju. U svakom trenutku mogu da imam čak 10 gledalaca, a svi plaćaju. Neki korisnici žele samo da gledaju, neki i da razgovaraju. Mnogi od njih su u braku. Oni kažu da to nije prevara, a da ipak imaju zadovoljstvo", tvrdi Sindi.

Izvor: Facebook/screenshot/Cindy Cottrell

Britanka kaže da je njena majka bila šokirana, ali da joj je onda objasnila kako nikome ne nanosi zlo, da niko ne zna gde živi i da nema kontakta sa njima u stvarnom životu: "Dok je gledala kako moja zarada raste iz minuta u minut na ekranu, nasmejala se i rekla: 'Pošteno'. Volela bih da sam to uradila dok sam bila mlada", rekla je Sindi, dodajući da je pokušala da promeni posao.

Radila je tri meseca u robnoj kući, ali je shvatila da se ne isplati. Vratila se ovom načinu zarade i istakla da će se svega odreći samo ukoliko jednog dana to bude želeo njen sin.

(MONDO)