Stil

MEDICINSKA SESTRA OMILJENA SA NAJNEOBIČNIJIM IMENOM U SRBIJI! U naslovnu vam sve piše - čak i njenog muža ZOVU PO NJOJ

Autor Teodora Boškovski

Ona je žena sa najneobičnijim imenom u Srbiji!

Izvor: TV K1/Screenshot

Medicinska sestra iz čačanskog kraja, odrasla u Novoj Varoši, osim što je omiljena u svom poslu, omiljena je među prijateljima, komšijama, porodicom, ona ima i najneobičnije ime u Srbiji. Zapravo ona se i zove Omiljena Drulović.

Složićete se da imena mogu da budu razna, a glavni i odgovorni za to su naši roditelji i kumovi. Dešava se da roditelji danas deci daju što neobičnija imena, a poslednji trend donosi i imena mališana po glavnim gradovima država širom svete, kao što su na primer Paris ili Bruklin.

Ali kako je Omiljena dobila ime? Kako i sama kaže, njeno ime je retko u njenom kraju, ali postoji još nekoliko Omiljenih. Tačnije, Omiljeni je ime dala tetka sa tatine strane.

"Kada je trebalo da mi daju ime, na nagovor moje tetka to se desilo. Kada sam došla u Čačak videla sam tek tad koliko je moje posebno i neobično. Svi su me lepo prihvatali. Vremenom i pacijenti su se navikli”, dodaje Omiljena i otkriva da čak i njenog muža zove po njoj - gospodin Omiljeni.

"Najpre nisam volela svoje ime, bilo mi je neobično, devojčice su se zvale sasvim običnim imenima - Ana, Mila, Mirjana - ponavljala su se ta imena, a ja sam u nekom momentu želela da imam neka od tih imena. Ali vremenom sam se navikla i zavolela svoje ime”, kaže Omiljena za K1.

(MONDO)