Sramota!

NAJOMRAŽENIJU MANEKENKU OPET OBRUKAO MUŽ! Ona nikad elegantnija u MINI HALJINI, a on došao u papučama u RESTORAN...

Autor Teodora Boškovski

Hejli i Džastin Biber pošli na večeru u nikad goroj kombinaciji...

Izvor: Profimedia

Mladi bračni par, manekenka Hejli Biber i pevač Džastin Biber nedavno su viđeni kako ulaze u jedan poznati italijanski restoran u Santa Monici, Kaliforniji - inače omiljena lokacija mnogih zvezda Holivuda.

I kako obično biva kada je reč o odlasku na večeru, da se gosti obuku svečano i prikladno za to priliku, čini se da Džastinu nije bitno kakav utisak ostavlja na druge, ali i na svoju lepšu polovinu. I dok se Hejli odlučila za "malu crnu haljinu", poprilično kratku i sa golim leđima, popularni pevač je odlazak u restoran doživeo kao odlazak u trpezariju.

On je na sebi imao široke bele pantalone, džemper u svetloj nijansi i preko njega glomaznu fajerku sa krznom. I sve to bi bilo potpuno u redu, da nije napravio "kiks" u obući i detaljima. Umesto patika ili cipela, Džastin Biber je u restoran došao u papučama. Doslovno! Na glavi je jedno vreme držao naopako kačket koji je upario sa crnim naočarima. Međutim, čini se da Hejli to nije nimalo smetalo, čak se i sve vreme smeškala pred paparacima, dok je Džastin zadržao vidno ozbiljan izraz lica.

Inače, da podsetimo, Hejli Biber je svojevremeno dobila "titulu" najomraženije osobe na Internetu od kada se narugala bivšoj devojci sadašnjeg muža - Seleni Gomez i to zbog simptoma bolesti sa kojom se dugi niz godina bori.

Pogledajte u galeriji kako su Hejli i Džastin izgledali:

(MONDO)