Da li ste osetili?

"PRLJAVIJA SAM I SMRDIM KAD PRESPAVAM KOD MOMKA!" Devojka se non-stop kupa i macka, ali džaba - "dečkov vazduh" JE KRIV

Autor Teodora Boškovski

Devojka tvrdi da je prljavija i više se oseća kada prespava kod dečka...

Izvor: Tiktok/printscreen/taylordonoghuee

Nije uopšte strano da devojke koje su u vezama, a pritom još nisu stale na ludi kamen i počele da žive zajedno sa svojim momkom, često znaju da prespavaju kod njega.

Spavanje u svom krevetu je najslađe, a još slađe kada ste pored osobe koju volite. Međutim, jedna devojka tvrdi da joj je upravo ta navika donela nešto drugačije kada je reč o njenom izgledu i lepoti.

Kako tvrdi, Tejlor Dong, njena koža je prljavija, a kosa masnija kada prenoći kod dečka u Njujorku. I nije jedina. Kada je čula za teoriju "dečkov vazduh" koji se širi Internetom, kao da joj je laknulo.

"Šokirala sam se kada sam videla da i druge devojke osećaju isto. Drago mi je da se priča o 'dečkovom vazduhu' jer sam mislila da sam poludela", rekla je Tejlor i dodala da i nakon što obavi detaljnu higijenu kože i kose, ona i dalje ima osećaj da je "prljava".

"Moja kosa je sve masnija, koža mi je drugačija. Šminka mi nije dugotrajna. Ne znam šta se dešava", priča Tejlor. Čak mora i češće nego inače da prska dezodorans kako se ne bi neprijatno osećala.

Pre nego što je Tejlor saznala za teoriju o "dečkovom vazduhu" na um joj je padalo da bi drugačija njujorška klima i voda mogli da utiču na njen osećaj prljavštine. Stava je da je ova teroija tačna jer jer se oseća sasvim normalno kada njen dečko dođe u njenu kuću.

"I znam da je to stvar jer bih se samo u njegovom stanu tako osećala. Kada je došao kod mene, bilo je dobro", rekla je ona u videu koji je do sada videlo preko 5 miliona ljudi. Ubrzo su usledili komentari, a jedan korisnik je smatra da su glavni uzork njenog osećaja hormoni.

"Mislim da je to zbog hormona koje naša tela oslobađaju kada smo u blizini nekoga ko nas romantično i se*sualno privlači.

(MONDO)