Stil

ZAKORAČILA U RIZIČNOJ HALJINI, A GAĆE I BRUS OSTAVILA KOD KUĆE! Ovo sme da obuče samo NAJZGODNIJA žena sveta (FOTO)

Autor Tamara Veličković

Nekadašnja Mis Univerzuma ponovo zagolicala maštu muškarcima!

Izvor: Profimedia

Olivija Kulpo (30), nekadašnja Mis Univerzuma, nedavno je zaprošena! Udaće se za jednog od najboljih trkača u NFL-u, Kristijana Mekarfija sa kojim je već četiri godine u vezi. Koliko pleni lepotom, Olivija je dokazala najnovijim izdanjem koje bi retko koja poznata dama umela da iznese. Reč je o provokativnoj haljini koja je "na sve strane" imala izreze.

Olivija se pojavila na večeri u poznatom restoranu u Zapadnom Holivudu i sa osmehom pozdravila mnogobrojne paparace. Obukla je belu haljinu koja je predstavljala spoj elegantnog i provokativnog. Prostirala se do poda, ali je sa strane ima ogroman prorez zbog kog su fotografi primetili da Olivija ne nosi gaćice, a ni brushalter.

Izvor: Profimedia

Uz ovu kombinacuju, jedna od najlepših žena sveta, uparila je zlatne sandale i nakit u istoj boji, dok je kosu vezala u elegantnu punđu. Kao i uvek, i ove fotke su naišle na niz pozitivnih reakcija na mrežama. "Ravne joj nema", "Tako prirodna i lepa", "Samo ona ovo može da obuče", "Pa ona jedino zna kako da iznese", "Prelepa je", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Oliviji su takmičenja u lepoti i pobeda na izboru za Miss Universe 2012. godine otvorili put u manekenske vode i još uvek je jedna od traženijih modela u svetu, zbog čega je često možemo videti i na naslovnicama poznatih svetskih časopisa. Pogledajte neke od najlepših fotografija Olivije Kulpo:

(MONDO)