VIDEO

"OVO IMA SAMO NA BALKANU, ŠTA DA RADIM? KATASTROFA": Norvežanin POLUDEO zbog scene na ulici, OBRT ga još više šokirao!

Autor Tamara Veličković

Norvežanin, inače popularan bloger, nije krio iznenađenu reakciju zbog situacije koja je kod nas uobičajena.

Izvor: travelsofmozzy/instagram

Još jedna scena koja je iznenadila strance. Norveški bloger Mozi, koji je inače veoma popularan na društvenim mrežama, odlučio je da ove godine obiđe Balkan. Doputovao je u Sarajevo, gde će biti smešten, dok će u međuvremenu obići druge gradove i lokacije u okolini. Mozi na svojim profilima pormoviše različite kulture, a naročito sve što je naučio o Bosni i Hercegovini.

Redovno objavljuje situacije koje ostavljaju najveći utisak, pa je tako svoje mesto na profilu zauzela i scena sa ulice. Jedna od njegovih poslednjih objava zove se "Samo na Balkanu", a reč je o vozaču koji je ispred njega zaustavio automobil kako bi kratko porazgovarao sa prolaznikom.

"Pogledajte ovo, pogledajte. Oni razgovaraju, a ja sam iza njih… Šta da radim? Katastrofa", komentariše Mozi u snimku. U opisu ove objave pitao je ostale da li im se isto dešava, a većina korisnika je odgovorilo u šaljivom tonu. Kada je video odgovore i savete koje je dobio od Balkanaca, ostao je još više šokiran. "Polako, mi nismo Amerika. Opusti se", "To ti je kod nas normalno", "Pričekaš malo i obavezno objaviš na Instagramu. Tako to ide", glasilo je deo komentara, a mnogi su mu poručili da se ne buni.

"Zatrubi ako smeš", "Ako 'legneš' na sirenu, svađa u najavi", "Sedi i čekaj. Ako zatrubiš, budi spreman da mogu da postanu agresivni", "Nema smisla da se raspravljaš, veruj mi", "Ne kači se sa njima", pisali su. Pogledajte u snimku kako je ova situacija izgledala:

(MONDO)