Stil

ZAŠTO SU SVI POLUDELI ZA OVOM APLIKACIJOM? ČAK I PENZIONERI! Potpuni je HIT - evo šta sve možete da završite!

Izvor Promo

Ko ne voli aplikacije koje obavljaju poslove umesto nas?

Izvor: Promo

Hteli, ne hteli, ubrzani tempo života nameće da se snalazimo na sve moguće načine. Gužve, redovi, čekanja su najveći protivnici koji nam remete uspeh. Oduzimaju nam vreme, čine nas frustriranim i podložnijima stresu. Da li ste znali da je dokazano da je samo 10 minuta i 42 sekunde u redu dovoljno da se iznerviramo i “pokidamo živce”? Svi oni koji su stariji od 55 godina postanu nervozni 3 minuta pre ostalih, pokazuju istraživanja.

Kako ne bismo gubili vreme, a ni živce, postoji sjajno rešenje - aplikacija koja će važne obaveze obaviti umesto nas. Koliko je jednostavna, govori činjenica da je koriste i penzioneri. Ko kaže da ne prate modernu tehnologiju? OTP banka je svim korisnicima obezbedila m-bank aplikaciju preko koje možete da završite brojne finansijske obaveze. Kada je instalirate, videćete koliko je život jednostavniji. Nećete morati da idete u banku za sve što vam je potrebno, a naročito ne da čekate u redovima. Zašto je baš aplikacija OTP banke toliko moćna?

Sve generacije mogu da je koriste jer je vrlo jednostavna, bilo da želite da proverite trenutno stanje novca kojim raspolažete, platite račune ili da podnesete zahtev za kredit. Nikada više nećete morati da pratite radno vreme banke, čak i kad znate da dozvoljeni minus pomera granice vašeg budžeta. Od sada možete i putem m-bank aplikacije, još brže i lakše, a što je najvažnije bez odlaska u banku, da završite kompletan proces odobrenja dozvoljenog minusa po tekućem računu na period do 12 meseci.

Mnogima je cilj da svakog meseca uštede, ali istina, nije tako lako. Odvajamo novac od sebe samih, a lako se upustimo u iskušenje da ga potrošimo. Ciljana štednja, koja je još jedan benefit aplikacije OTP banke, nam omogućava ono o čemu smo maštali - sami određujemo mesečne iznose koje želimo da odvojimo!

Uz samo par klikova postavite ciljeve za štednju i sami odredite iznos koji će automatski biti prebačen na račun za uštedu! Ovo je idealan način da budete sigurni da ćete ostvariti svoje želje - novi automobil, putovanje na željenu destinaciju, renoviranje doma ili bilo šta drugo.

Sve to zvuči savršeno, ali šta ako se desi da izgubimo karticu? Potrebna nam je hitna reakcija, a to je još jedna odlika koja je osvojila toliko ljudi. Samo je blokiramo putem m-bank aplikacije, čak i ako sami sebe “zeznemo”. I lažna uzbuna ima rešenje - jednim klikom je povratimo!

Ovo su samo neka od unapređenja kojima je OTP banka omogućila komforni život mnogima. Ne odlažite trenutke koji vam pričinjavaju zadovoljstvo zbog obaveza koje možete da završite vrlo lako. Iskoristite i uverite se koliko je život lakši uz ovakav oslonac - imate ga u svakom trenutku na samo par klikova!

Tagovi