Najveća bruka

KAD SU SE SRELE NA MET GALI, OBE ZINULE OD ŠOKA – BLAM! Zvezde došle u ISTIM HALJINAMA - kako je ovo moglo da se desi?

Autor Maja Gašić

Olivija Vajld i Margaret Zang pojavile su se na Met gali u identičnim haljinama.

Izvor: Profimedia

U ponedeljak uveče svetska elita se okupila u Metropoliten muzeju u Njujorku, na još jednoj Met gali, koja je ove godine posvećena preminuloj modnoj ikoni, Karlu Lagerfeldu. Među gostima, a kojih je po nekoj proceni bilo preko 400, najviše pažnje privukla je Kim Kardašijan koja se pojavila u "drskoj" kreaciji, a možda najviše smeha izazvala je supruga penzionisanog teniskog asa Rodžera Federera - Mirka, čiji stajling nije baš ispao onako kako je želela...

Naravno, Dženifer Lopez nije prošla neprimećeno, svi su komentarisali njeno se*si i kraljevsko izdanje, bilo je i onih koji su odabrali da se preruše u Lagerfeldovu mačku, poput glumca Džareda Letoa i pevačice Dodže Ket, a na Met gali se desio i veliki blam.

Dve zvezde su se pojavile u bukvalno istim haljinama - samo u crnoj i beloj boji.

Olivija Vajld koja je ponovo u žiži interesovanja zbog raskida sa najpopularnijim muzičarem današnjice Harijem Stajlsom i novinarka Margaret Zang ponele su haljine koje potpisuje čuveni brend Chloe.

Ali postoji razlog zašto su se obe odlučile za ovu kreaciju, na neki način ona predstavlja repliku čuvene Lagerfeldove "violina" haljine iz 1983. godine.

Pogledajte kako su glumca i direktorka kineskog Vogue-a izgledale na Met gali 2023.

Pogledajte i neka od poslednjih izdanja atraktivne Olivije Vajld...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)