Opa!

OBUKLA GAĆE PREKO TRIKOA, PA OKRENULA ZADNJICU: Manekenka zakopčana do grla na Met gali, a uveče se "RASPOJASALA"

Autor Maja Gašić

Kendal Džener pojavila se šok izdanju na aferpatiju koji je usledio nakon Met gale.

Izvor: Profimedia

Na Met gali 2023. imali smo prilike da vidimo zvezde u raznim izdanjima. Kako je ovogodišnja svečanost posvećena Karlu Lagerfeldu, tako su se svi trudili da u svoje stajlinge implementiraju poneki zaštitini znak čuvenog dizajnera - Kim se optočila biserima, Olivija Vajld i Margaret Zang su se pojavile u istim haljinama (repilikama dizajnerove "violina" kreacije), a neki su otišli i korak dalje - Džared Leto i Dodža Ket su u čast Šupet, kreatorove mačke, poneli "mjau" kostime.

Kao i svake godine, nakon Met gale usledio afetrparti na koji zvezde dolaze nešto ležernije obučene. Ponekad je to prilika da "zabibere" stvari i odenu se maksimalno izazovno, što je uradila i Kendal Džener.

Manekenka se na Met gali pojavila u interesantnoj kreaciji, tačnije nekoj vrsti trikoa sa šljokicama i dugačkim zvono rukavima, a "Lagerfeld detalj" bila je kruta bela kragna. 

Za afterparti je odabrala daleko provokativniji stajling. Oskudno prekrivši intimne delove, u potpuno prozirnim jednodelnim biciklističim bermudama preko kojih je obukla tange, Kendal ni mrvicu nije ostavljala mašti - sve je bilo "na izvol'te".

Pogledajte kako je manekenka izgledala...

A evo kako je izgledala njena sestra Kim Kardašijan na Met gali...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)