Stil

ŠTO STE POZIRALI, POZIRALI STE! SPEKTAKL POČINJE KAD DOĐE ONA: Trudna "ODUVALA" svetske face, a kad se skinula... ŠOU!

Autor Tamara Veličković

Rijana "oduvala" na ovogodišnjoj Met Gali - zvezda večeri!

Izvor: Profimedia

Met gala, posvećena preminulom modnom magu Karlu Lagerfeldu, okupila je ove godine brojne svetske zvezde. Imali smo da vidimo mnogo toga: poznate dame u istim kreacijama, prozivke na račun Rodžera i Mirke, pometnju koju je napravila Džej Lo i šta sve ne... Bilo kako bilo, kreacije su bile lude, ali kada se pojavila Rijana - počeo je spektakl.

Došla je poslednja, u stilu velike zvezde i priredila perfromans. Rijana se opredelila za predimenzionirani beli ogrtač čiji je gornji deo imao ogromne ruže. Skoro potpuno je prekrila lice, a niko nije propustio neobičan model naočara. Efektni beli okvir sa dugačkim trepavicama bio je jasan podsetnik da Riri nikada ne odstupa od svog urbanog stila.

Ogrtač je postepeno skidala i onda zablistala u predivnoj haljini sa cvetnim detaljem. Trudnički stomak se jasno istakao, a modni stručnjaci dali joj su joj najviše ocene. Rijana obožava ekscentričnost i nema sumnje da je zadatak obavila kako treba!

Podsetimo, tema Met Gale bila je "Karl Lagerfeld: linija lepote" i jedan od načina da joj se odgovori, bilo je da se odabere odeća u omiljenim bojama Karla Lagerfelda, crnoj ili beloj. Pogledajte kako je trudna Rijana izgledala na ovogodišnjoj Met Gali:

...kao i kako je izgledala Kim Kardašijan koja je privukla veliku pažnju:

(MONDO)