Veruje se...

JEDNO NIKAKO NE TREBA DA POKLANJATE PARTNERU! Veruje se da dovodi do raskida, a i ove stvari šire LOŠU ENERGIJU

Autor Teodora Boškovski

Evo šta prema narodnom verovanju ne treba nikako da poklonite partneru!

Izvor: Shutterstock/NDAB Creativity

Obično za godišnjicu, rođendan ili Novu godinu partneri razmišljaju šta da kupe i poklone svojoj drugoj polovini. Kao i kada je reč o bojama ruža, tako i svaki poklon nosi neku svoju simboliku. Prema starom verovanju jedan predmet nikako ne bi trebalo da dajete jačoj ili lepšoj polovini na poklon.

Iako predstavlja lep znak pažnje, simbol sofisticiranog i otmenog ukusa, ipak je možda bolje da razmislite o nekom drugom izboru, ukoliko ste naklonjeni starim verovanjima.

Iako objektivno predstavlja lep znak pažnje, možda je bolje da se radije opredelite za neki drugi poklon. Naime, verovanja kažu da ako devojka pokloni sat momku, ili on njoj, sledi im raskid. Sat simbolično predstavlja odbrojavanje vremena do raskida. Takođe, verovanje kaže da kazaljke sata mogu da preseku sreću i ljubav koje postoje u vezi i da utiče na razdvajanje dva partnera.

Isto tako, stara verovanja kažu da ne treba poklanjati starinske predmete, antikvitete ili polovne stvari jer se smatra da te stvari poseduju lošu energiju koja se prenosi sa vlasnika na primaoca poklona.

(MONDO)