HOĆETE DA OSVEŽITE DVORIŠTE ILI TERASU? SVE ŠTO VAM TREBA KOŠTA 400 DIN: Ove boje čine da eksterijer izgleda SKUPOCENO

Evo kako jeftino i brzo da osvežite svoje dvorište, prilaz domu ili terasu!

TikTok/printscreen/@mishkashoe

Prolećnog generalnog čišćenja doma mnogi se late kada dođe ovo doba godine. Pored toga, mnogi požele i da renoviraju, osveže i preurede prostor u kojem borave. Ali ne samo unutrašnjost, već i dvorišta i terase.

Ukoliko vam je dosadilo da gledate dotrajali i ispucali beton ispred vaše kuće ili na terasi, ovo je idealno rešenja za vas. Em je jeftino, em možete sami da ga primenite, bez troškova profesionalnog majstora.

Sve što vam je potrebno jeste boja za beton i četka. Inače, boju za beton koja je otporna na vodu možete da pronađete u lokalnoj farbari za 400 dinara. Jedan kilogram ove farbe dovoljan je za premaz 4-6 metara kvadratnih i to u dva sloja.

Prvo što treba da uradite jeste da dobro očistite betonsku površinu u dvorištu ili na terasi, kako prašina i prljavština ne bi ostala ispod farbe. Zatim se latite četke i počnite sa farbanjem! Jedna dizajnerka enterijera ovaj mali kućni trik podelila je na svojim društvenim mrežama i pokazala kako njeno dvorište izgleda pre i posle farbanja. Ono što je dodatno savetovala jeste da, ukoliko želimo da nam eksterijer izgleda bogatije i galmuroznije, trebalo bi da se odlučimo za krem ili bež nijansu farbe.

Pogledajte na slici:

TikTok/printscreen/@mishkashoe 

 (MONDO)