OPREZ

IZNAJMILA SAM PRIVATNI SMEŠTAJ I SLEDILA SE OD STRAHA: Odmor mi propao, a za sve je kriva UTIČNICA koja ne radi (VIDEO)

Autor Tamara Veličković

Otišla na odmor sa prijateljicama, iznajmila privatni smeštaj i doživela šok - samo zbog jedne utičnice.

Izvor: MONDO/Dragana Todorović/Youtube/printscreen/Castanet News

Da odmor zaista može da presedne, dokazuje priča devojke koja je postala viralna. Odlučila je da uzme nekoliko slobodnih dana i otputuje sa prijateljicama. Cilj joj je bio da se zabavi kao nikada pre, ali niko nije ni slutio da će epilog priče biti loš. Kako bi uštedela novac, odlučila je rezerviše privatni smeštaj, umesto hotelskog.

Da li ste nekada imali osećaj da vas neko posmatra? Osećaj da nas neko posmatra ima i naučna objašnjenja - istraživanja su pokazala da smo u stanju da osetimo da neko gleda direktno u nas, čak i ako to nismo svesno videli, što može da objasni zašto osećamo da nas posmatraju, čak i ako zapravo nismo videli da nas neko gleda. Upravo taj osećaj imala je ova devojka, iako u sobi nije primetila ništa neobično.

Ipak, klupko se odmotalo kada joj utičnica "nije dala mira". Nije radila, a onda je otkrila da se u njoj nalazi kamera, i to baš u onoj koja je okrenuta prema tuš kabini. Prijateljice su bile prestrašene, jer su veče pre koristile toalet, što znači da su i snimljene. Kako slučaj ne bi prošao nekažnjeno, odmah su pozvale policiju. Oni su uzeli kameru i nisu pronašli ništa drugo u kući.

Devojka je odlučila da kontaktira vlasnike, a oni su joj objasnili da nisu postavili kameru, kao i da je moguće da je to uradio neki gost pre njih. Pogledajte snimak u kom devojka detaljno objašnjava ovaj slučaj:

Kamera u utičnici
Izvor: Youtube/Castanet News

(MONDO)