Stil

NAJPOZNATIJA ADVOKATICA DOŠLA DA DRŽI GOVOR, KOMENTARIMA NIKAD KRAJA: Kad su videli šta je obukla, nastao MUK (VIDEO)

Autor Tamara Veličković

Amal Kluni u centru pažnje zbog haljine!

Izvor: Profimedia

Amal Kluni, supruga čuvenog holivudskog glumca Džordža Klunija, iznenadila je novim modnim stilom na dodeli nagrada "Cartier Women's Initiative", koja je održana u Parizu. Najpoznatija advokatica za ljudska prava govorila je o zauzimanju prava žena u svetu, ali niko nije očekivao da će se pojaviti u haljini koja nije njen uobičajen izbor.

Amal uglavnom bira vintidž kreacije koje potpisuju vodeći svetski brendovi. Zato je pravo iznenađenje bila haljina u boji srebra sa šljokicama na čijim se porubima i ivicama nalazi perje. Njena glamurozna haljina nastala je u duhu održive mode. Dizajnirala ju je Džulija Delibran, kreatorka iz Pariza, koja koristi ekološke materijale za izradu svojih kreacija, pokušavajući da smanji otpad.

Amal Kluni važi za jednu od najbolje obučenih žena na svetu. Ona je ikona poslovnog stila i navikli smo da je viđamo u elegantnim i besprekornim modnim izdanjima. Pleni svojom pojavom i elegancijom gde god se pojavi, a najviše voli da sarađuje sa čuvenim brendovima: Dolce & Gabbana, Stella McCartney i Giambattista Valli.

Njena majka je jednom prilikom priznala u intervjuu da Amal "nije izlazila" iz ormara kad je bila mlađa. "Došla bi i zgrabila niz cipela i torbi i slično. Rekla bih 'Šta radiš?', a ona bi mi dala taj pravni argument koji je trajao", rekla je.

Pogledajte kako je Amal izgledala u Parizu:

 ...kao i izdanje koje je privuklo veliku pažnju:

(MONDO)