FOTO

PLJUŠTE UVREDE ZA PEVAČICU KOJU SRBI NE PODNOSE! Prvi put u javnosti sa DEČKOM, od šiški ništa ne vidi, a haljina...

Autor Tamara Veličković

Dua Lipa se pojavila na Kanskom festivalu i zadobila niz kritika.

Izvor: Profimedia/ABACA

Kontroverzna pevačica došla je na Kanski festival i dobila niz kritika. Otkako je u februaru ove godine uslikana sa novim dečkom, Dua Lipa je odlučila da se po prvi put u javnosti pojavi sa njim - francuskim rediteljem, Romenom Gavrasom. Par je došao kao podrška premijeri filma "Omar La Fraise" (The King of Algiers).

Pevačica nikad nije bila poznata kao neko ko bira dobre modne komade, pa tako ni najnovije izdanje nimalo ne iznenađuje. Obukla je crnu haljinu na jednom rame, sa dubokim šlicem i prorezima u predelu grudi. Veliku pažnju privukle su se šiške koje prekrivaju oči, zbog čega su se na mrežama mnogi šalili da "Dua hoće da uvede trend, ali joj ne ide". Ipak, bez obzira na modnu kombinaciju, izgleda da je novi dečko bio interesantniji.

Izvor: Profimedia/ABACA

"Gde li ga je našla", "Dobro, možda je čovek duhovit", "Izgleda kao moj deda", "To joj je dečko? Mislila sam da joj je otac", "Nema šanse da je ovo istina", "Imam previše pitanja", "Dua i njen sponzor", "Pa, dobro, ona ga je izabrala", "Gospodin, izgleda malo matoro", samo su neki od 2.000 komentara ispod fotografija.

Izvor: Profimedia/ABACA

Podsetimo, Dua propagira nezavisnost Kosova, vređala je Srbe i postala jedna od najomraženijih poznatih dama u našoj zemlji. Tražila je od kompanije "Apple" da uvede mape Kosova i Palestine, potom je u jednoj emisiji pričala o "albanskoj hrani" među kojom je navela ajvar, a zatim je svojim fanovima preporučila film o Srebrenici, ističući da ju je priča o "genocidu" rasplakala. Nedavno je dobila albansko državljanstvo, a svako njeno pojavljivanje na prestižnim događajima izazove lavinu komentara.

Pogledajte još jedno izdanje koje je ocenjeno kao "čist promašaj":

(MONDO)