Neverovatno

KUMA BILA SPREČENA DA DOĐE NA SVADBU, PA SU SE MLADENCI DOSETILI: Stavili je na parče drveta i đuskali - sve se MOŽE...

Autor Teodora Boškovski

Kuma nije mogla da prisustvuje venčanju, ali su mladenci našli lek za to!

Izvor: Instagram/printscreen/lu.makeitup

Mogli smo da čujemo o "suvom" venčanju, onom u avionu, tokom skijanja na Kopaoniku, kao i jednom pod šatrom sa 1.000 zvanica i to u srcu Šumadije. I čini nam se da smo do sada sve videli, ali u današnje vreme, doba savremene tehnologije, uvek nas nešto novo iznenadi.

Na jednom venčanju u Brazilu, kuma je bila sprečena da dođe, barem fizički. Domišljati mladenci dosetili su se da iskoriste benefite savremene tehnologije i kuma je uspela da prisustvuje venčanju preko tableta koji je bio zakačen za drveno postolje dizajniran u obliku žene. Drvena figura žene u crnoj haljini, štiklicama i bujnim poprsjem predstavljala je kumu. Jedini problem bio je kretanje, ali je svakako kum bio zadužen za to.

Preko kamere, kuma je bila tip-top sređena, imala je čak i crveni karmin i šljašteće minđuše. Ni mlada, a ni mladoženja nisu skidali osmeh sa lica. Iako se mnogima, sudeći po komentarima ispod videa, svidela ova ideja, ipak bilo je onih koji su smatrali da je kuma "ukrala" čitav šou, tačnije venčanje. Jedina mana je ta što ona nije mogla da uživa u svadbenom jelovniku, ali i u tome su ljudi našli prednosti.

"Od sada imam ovako da zovem goste, ne moram da trošim pare na hranu", glasio je komentar jedne žene. "Ideja je fantastična, ali najveće poštovanja zaslužuje kum koji je sve vreme brinuo o kumi", dodala je druga, dok ga je treća zažaljevala.

"Jadan čovek koji je sve vreme morao da se brine o 'parčetu' drveta", misleći na drvenu figuru na kojoj je bio zakačen tablet.

Pogledajte u videu kako je izgeldalo ovo venčanje:

 (MONDO)

Tagovi