Stil

JE L' SE ONA ŠALI? MANEKENKA OBUKLA DVE HALJINE U KANU: Ljudi gledaju u njene grudi zbunjeni - malo levo, pa desno...

Autor Teodora Boškovski

Švedska manekenka Elsa Hoks zbunila je sve prisutne na Kanskom festivalu!

Izvor: Profimedia

Švedska manekenka Elsa Hosk (34), nekadašnji Viktorijin anđeo, bila je počastvovana da prisustvuje glamuroznom Kanskom festivalu koje je rezerisan za najbolja ovogodišnja filmska ostvarenja. Plavooka lepotica prošetala je crvenim tepihom u krajnje damskom, ali i neobičnom izdanju.

Na prvi pogled, mnogi su bili zbunjeni. Izgledalo je da je manekenka obukla dve haljine, što je činili pravu zavrzlamu za oči. Na sebi imala je jednu rozikasto bež haljinu i preko nje plavu, štrčala malo u stranu i izgledala kao da je samo zalepljena za nju. Potpuna asemetrija od kreacije koja je imala notu balske haljine privlačila je potpunu pažnju svih prisutnih. Međutim, caka je u tome da je manekenka ispod plave haljine nosila svetliji korset.

Za svet mode ovo nije ništa neobično, vodeći se parolom "što luđe, to bolje". Međutim, ova haljina predstavljala je deo kolekcije pod nazivom "Valcer kasnog kapitalizma" koja je premijerno prikazana na Nedelji mode u Parizu 2023. godine. Na pisti, manekenke su tada nosile tzv. "naopake" haljine, iskošene i umetnute u različitim uglovima.

Takođe, švedska manekenka odlučila se za opuštenu "bob" frizuru koja je ove sezone apsolutni hit. Pogledajte u galeriji kako je izgledala:

 (MONDO)