Stil

SRPSKA VODITELJKA KOJOJ NIJEDNA KOLEGINICA NE MOŽE DA PARIRA: Modna ikona MINIĆEM zadala domaći - TAKO SE TO RADI!

Autor Tamara Veličković

Kada bismo vas pitali koja srpska voditeljka je najbolje obučena, šta biste odgovorili?

Izvor: Instagram/aleksandra.jeftanovic

U vreme kada u jutarnjim programima vladaju šljokičavi kombinezoni, minići u kojima noge kipe i lateks korseti, modni stil nam dođe kao prava retkost. Mnoge srpske voditeljke mogu da se pohvale sjajnim ocenama modnih znalaca, ali to i nije tako teško kada na sebe stavite kreaciju poznatog modnog dizajnera. Tad prosto nema greške. Ipak, u moru poznatih dama, jedinstvenim modnim stilom može da se pohvali voditeljka Aleksandra Jeftanović.

Mnogi kažu da je modna ikona, a samo jednim klikom na njen Instagram profil, uverićete se da je to istina. Prezentuje mnogo sjajnih autfita, koji su toliko različiti, urbani i sa detaljima koji daju poseban pečat. Aleksandra ume da spoji nespojivo - ukombinuje boje i modele koji drugima ne bi pali na pamet, a za rezultat dobije pun pogodak.

Ne samo da je pravo uživanje videti je u dnevnim kombinacijama kojima daje primer drugim ženama, nego pratioce oduševljava noćnim izdanjima. Tako je fotka u miniću privukla veliku pažnju, a razlog je što Aleksandra zna kako rizični modni komad ne mora da izgleda vulgarno. To dokazuje i komentar koji se našao ispod te fotke, a koji glasi: "Rešila si mi dilemu: Kako nositi kratak minić i biti mama devojčice: pa uz helanke!".

Aleksandra je uz belu urbanu košulju i kožnu mini suknju iskombinovala crne uske helanke. Ako ste mislili da to ne može dobro da izgleda, prevarili ste. Pogledajte u galeriji kako izgleda kad Aleksandra nosi minić, kao i sve njene autfite kojima koleginicama zadaje domaći zadatak:

(MONDO)