Stil

ZAŠTITA OD SUNCA KOJA PRIJA I VAMA I VAŠOJ KOŽI

Izvor Promo

Vremena je sve manje, standardi lepote sve viši. Ako želite da vaša koža bude lepa i zdrava to podrazumeva upotrebu velikog broja preparata i više vašeg vremena. Eucerin® preparati za zaštitu od sunca pokazuju da sve to može biti i jednostavnije i efikasnije.

Izvor: Promo

Istraživanja kažu da mnogi od nas izostavljaju upotrebu preparata za zaštitu od sunca zato što ostavljaju masne, estetski nepoželjne, tragove na koži lica. Kada je zaštita kože tela u pitanju, mnogima smeta i to što im se im se na plaži lepi pesak za kožu.

Drugi najčešći razlog je što nemamo vremena da nakon niza preparata, seruma i dnevnih krema za lice, nanosimo i zaštitu od sunca i čekamo da ih koža upije.

Preparati iz Eucerin® linije za zaštitu od sunca nude rešenje za sve ove “izgovore”.

Zahvaljujući formulacijama obogaćenim ciljano odabranim aktivnim sastojcima, Eucerin® preparati za zaštitu od sunca pružaju koži i svu neophodnu negu. Takođe, pojedini preparati su specijalno formulisani da se odmah nakon nanošenja upijaju i ne ostavljaju masne tragove.

Vaše je samo da izaberete onaj preparat koji odgovara potrebama vase kože i vašim navikama.

Izvor: Promo

NEGA I ZAŠTITA ZA LICE
Eucerin®Hydro Protect Ultragani fluid za zaštitu od sunca SPF50+ fluid odgovara svim tipovima kože, čak i osetljivoj. Lako se nanosi, brzo upija i ne ostavlja masne tragove. Ali, jednostavnost upotrebe Eucerin®Hydro Protect Ultralaganog fluida za zaštitu od sunca SPF50+ nije njegova jedina prednost. Ovaj preparat takođe povećava hidrataciju vaše kože do 25%! Tajna jedinstvenosti formulacije Eucerin®Hydro Protect Ultralaganog fluida za zaštitu od sunca SPF50+ je u Hidro-tech complex-u, kombinaciji hidrirajućih sastojaka, koju čine hijaluronska kiselina, prirodni vlažeći faktori i glicerin. Zahvaljujući intezivnoj hidrataciji koju obezbeđuje ovaj kompleks, vaša koža će istovremeno biti sveža, lepa i zaštićena uz upotrebu samo jednog preparata!

Eucerin® Oil control za zaštitu masne kože od sunca 50+ specijalno je formulisan da ne ostavlja masan trag i ne zatvara pore. Uz upotrebu ovog preparata koža dobija svu neophodnu dnevnu negu i superiornu zaštitu. Istovremeno, zahvaljujući sebum regulatornoj tehnologiji za kontrolu produkcije sebuma sa L-karnitinom i matirajućim mikro-česticama, ovaj preparat ostavlja kožu trenutno suvom na dodir sa efektom uklanjanja viška sjaja do 8 sati. Eucerin® Oil control za zaštitu masne kože od sunca SPF 50+ ne sadrži parfeme i ima izuzetno laganu, nemasnu teksturu.

Izvor: Promo

ZAŠTITA ZA TELO BEZ NEŽELJENIH TRAGOVA
Inovativna Dry-Touch formulacija Eucerin® Dry Touch Gel-krema za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+ u teksturi koja se lako nanosi kombinuje pažljivo odabrane matirajuće pigmente. Zahvaljujući tome samo par trenutaka nakon nanošenja koža je suva na dodir, baršunasta i zaštićena.

Eucerin® Oil Control Dry Touch sprej za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+. praktičan je za nanošenje, a umiruje osetljivu kožu i štiti je od oštećenja izazvanih suncem. Klinički dokazano pogodan je za masnu i kožu sklonu aknama. Koža ga odmah upija i samo par trenutaka nakon toga je suva na dodir.

Izvor: Promo

Info plus-za one koji žele da znaju više!
Novija naučna saznaja ukazuju da, osim UVA i UVB zraka, negativne efekte na kožu ima i HEVIS (High Energy Visible Light), to jest vidljiva svetlost visoke energije. Ova, takozvana plava svetlost u sunčevom spektru, utiče na nastanak slobodnih radikala koji izazivaju oksidativni stres i mogu oštetiti DNK kože. U skladu sa tim, svi Eucerin® preparati za zaštitu od sunca zasnovani su na naprednoj spektralnoj tehnologiji koja kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za visoku UV zaštitu, sa likokalkonom A koji neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i HEVIS, i gliciretinskom kiselinom, koja štiti i obnavlja DNK.

Izvor: Promo

Tagovi