Stil

ZA NAJLEPŠU SRPKINJU U ŠVEDSKOJ MALO KO ZNA! Zaludela Skandinavce, postala MIS UNIVERZUM, a sada je uspešna i u BIZNISU

Autor Teodora Boškovski

Prelepa Mihaela Savić je zvanično najlepša Srpkinja u Švedskoj!

Izvor: Facebook/screenshot/Michaela Savic

Za Srpkinje, stranci imaju samo reči hvale. Visoke, lepe, karakterističnih crta lica, naše žene su svuda prepoznatljive u svetu. Tu nisu izostale ni skandinavske zemlje, tačnije Švedska.

Mihaela Savić, poreklom Srpkinja, rođena 17. marta 1991. godine u Helsingborgu u Švedskoj, osvojila je simpatije tamošnjeg stanovništva. Nije ni čudo, jer je davne 2010. godine Mihaela s ponosom uzela titulu Mis Univerzum Švedske.

Odmalena je bilo jasno da će izrasti u pravu lepoticu i već sa 14 godina je krenula na kastinge i revije. Međutim, najlepša Srpkinja u Švedskoj se nije samo zadržala na svojoj lepoti. Prethodnih desetak godina ona pokazuje svoj talenat i za biznis. Usavršila se u prodaji i menadžmentu, a njena umeća pokazala je od bjuti do IT sektora. Mihalea je sada srećno udata i od prošle godine ostvarila se i u ulozi mame.

"Vrlo sam vešta u upravljanju budžetom, predviđanju prodaje, strateškom marketingu i analitici prodaje kako bih prepoznala i primenila mogućnosti za generisanje značajnog prihoda. Kao glavni menadžer prodaje predstavljam svoju organizaciju na prijateljski, topao i profesionalan način u svakom trenutku, zadržavajući pritom svoju odlučnost da postignem postavljene ciljeve, a zatim ih pomerim još dalje", kaže za sebe Mihaela.

Pogledajte kako Mihaela izgleda:

BONUS VIDEO:

(MONDO)