SNAŠLA SE

PITALI OMLADINU KOLIKO PARA IMAJU NA RAČUNU: Plavuša zaprepastila - POLA MILIONA za posao na kom prstom ne mrda (VIDEO)

Autor Tamara Veličković

Tviterom kruži snimak plavuše koja otkriva koliko zarađuje.

Izvor: Twitter/@Bornakang

Čini se da su danas društvene mreže odigrale maestralnu odluku kada je u pitanju zarada. Dovoljno je da se jedan pohvalili "izumom" koji obično podrazumeva bizarnosti - cilj je da se zaradi što više, a radi što manje. Možda i nije, ali makar se tako čini. Tako je na Tviteru osvanuo snimak koji je postao viralan, a reč je o muškarcu koji je odlučio da anketira omladinu.

Išao je ulicom i pitao redom, a onda se pojavila atraktivna plavuša. "Koliko para imaš na računu?", pitao je. "Imam 500.000", odgovorila je kao iz topa, a muškarac nije krio iznenađenje. "Pa, čime se ti baviš?!", viknuo je, a ona je odgovorila: "Prodajem nošene gaće onlajn". Šokirani muškarac nije odoleo, a da ne postavi još jedno pitanje: "To je posao?!". Plavuša je odgovorila potvrdno, a kada je pitao kako se to radi, ona je savetovala da poseti stranicu "Sofia Gray" i uveri se sam.

Kada kliknete na ovu stranicu, početna strana izbacuje dva uputstva - jedno se odnosi na prodavce, drugo na kupce. Evo šta kaže spisak za prodavce i kako funkcioniše zarada na ovaj bizaran način:

  • Kliknite na "Prodaj odmah" da biste započeli podešavanje vaše prodavnice i izaberite svoj članski paket.
  • Izaberite šta želite da prodate! Možete birati između polovnih predmeta, slika, video zapisa, poruka i još mnogo toga!
  • Kada vaša prodavnica bude spremna, povežite se sa našim kupcima. Pokušajte da brzo odgovarate na zahteve i poruke, zabavite se i budite svoji.
  • Kada porudžbine počnu da se pojavljuju, možete povući svoja sredstva putem jedne od naših mnogih pogodnih opcija za isplatu.
  • Zapamtite da ne uzimamo proviziju od vaše prodaje, vi dobijate 100 odsto svojih sredstava.

Ovo je vodič za kupce:

  • Pregledajte se**i prodavce na stranici naše prodavnice da biste pronašli devojke koje rade za vas!
  • Upoznajte ih preko njihovog ličnog profila, besplatne galerije i artikala za prodaju.
  • Kada budete spremni da napravite korak dalje, pošaljite poruku, kupite te lepe gaćice, otključajte privatne galerije ili čak napravite zahteve.
  • Ako nastavite da uživate u "Sara Gray" devojkama, vaš profil će steći veći kredibilitet, što vas čini magnetom za devojke koje žele da udovolje.

Pogledajte snimak u kom plavuša govori o svojoj zaradi:

BONUS VIDEO:

(MONDO)